Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Natt på museet


Larry Daley har svårt att binda sig vid ett jobb. När han så tar ett jobb som nattvakt på ett museum har han ingen aning vilken överraskning som väntar honom - allt i museet väcks till liv på natten...


Originaltitel Night at the Museum
Regissör Shawn Levy
Manus Robert Ben Garant, Thomas Lennon
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller, Carla Gugino, Jake Cherry, Kim Raver, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Ricky Gervais, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan, Patrick Gallagher, Mizuo Peck, Rami Malek, Pierfrancesco Favino, Paul Rudd, Charlie Murphy, Anne Meara, Brad Garrett (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10428
Filmnummer 45056

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av Therecensent
När jag såg rollistan på denna film: Robin Williams, Ben Stiller, Owen Willams och Dick Van Dyke så föreställde jag mig ett smörgåsbord av humor inpackat i ett barnvänligt format. En uppdater...   Läs mer »

Skapad 2019-12-07 av crawler
Sedan mumiefaraon Ahkmenrah och hans magiska tavla kom till New Yorks naturhistoriska museum får allting i museet liv på nätterna. Detta får den nye nattvakten Larry Daley (Ben Stiller) erfara med...   Läs mer »

Kommentarer


smichael
2021-03-28
Helt okej som matinéunderhållning.
LenWidleheyt
2020-05-03
Säkert rolig för de yngre.
Rai
2018-03-20
Gäsp!!!
LillaBlåaMus
2017-06-25
Underhållningsvärdet var större i reklampauserna. Att det har gjorts två uppföljare till den här sörjan är ... inte obegripligt, med tanke på hur filmindustrin/världen funkar, men ganska otäckt.
TheHorrorfan
2016-11-23
Har svårt för Ben Stillers filmer alltså, och den här är inget undantag.
nannopanno
2016-04-02
Dålig men helt ok
Dream
2016-03-31
Robin Williams räddar den här filmen, han var ju kultur i familjefilms världen på sin tid, annars inte något jätte speciellt, men det funkar som slötittande, finns sämre filmer.
myslas
2015-02-23
Ibland när det kommer uppföljare till en film många år senare så får jag för mig att jag nog tyckte att första filmen var ganska bra ändå. Så jag ser om filmen i fråga och i 9 fall av 10 så är filmen inte alls särskilt bra. Men den här är faktiskt rätt underhållande. Ben Stiller är rolig och effekterna är snygga. Inte någon "Ensam hemma" direkt och visst blir det lite fånigt ibland men nog har man sett betydligt sämre familjefilmer än det här.
Krille80
2014-11-30
Filmen börjar lite försiktigt men när den väl kör igång så kör den igång på allvar. Detta är en film som plockar många underhållningspoäng och Ben Stiller visar att han klarar av att ha huvudrollen i en film alldeles själv. Dock backas han upp av komiska genier som Ricky Gervais, Owen Wilson, Robin Williams och Steve Coogan.
Podpolkovnik
2014-02-18
Inte mycket att hänga i julgranen. Vissa historiska referenser måhända är allmänbildande för de allra yngsta, men element av historiefalsifikation smyger sig in. Skippa denna!
Visa äldre kommentarer »