nya casino utan svensk licens

Nätternas eld

Kapten Tom Reynolds och hans mannar opererar i andra världskrigets Burma. Det blir dock tuffare att slåss mot japaner i djungeln än vad Reynolds hade trott och han blir till slut tvungen att bryta mot alla order han fått för att överleva.

Filminfo

Originaltitel Never So Few
Alternativ titel Campaign Burma, Attack i Burma
Regissör John Sturges
Manus Millard Kaufman
Skådespelare Frank Sinatra, Gina Lollobrigida, Steve McQueen, Peter Lawford, Richard Johnson, Paul Henreid, Brian Donlevy, Charles Bronson, Philip Ahn, Robert Bray, Whit Bissell

ClintanTheKing
2013-12-03
Medioker krigsfilm som har sina stunder men på det stora hela ingenting jag skulle se om. McQueens karaktär är intressant men får tyvärr för lite utrymme.
Gigi1943
2013-02-08
Men vem kom på idén att ge rollen åt en smörsångare, suck! Och så måste jag säga att dessa filmkyssar var de absolut sämsta jag sett, äcklades de av varandra? Och hur mycket hade spelats in i en studio med plastdjungelväxter? Vilken skit, och den har man hört talas om i hur många år som helst för att slutligen "offra" en kväll för att kunna pricka av från "måste-ses-listan"! Jösses! SVAG tvåa, på gränsen mot en etta.
Philips
2010-09-17
Steve McQueen som "Bill Ringa".
kennert
2010-04-11
Blev bättre efterhand.
jimmyringo
2009-12-30
John Struges var en bra regissör, som gjorde flera sevärda filmer. "The Great Escape" är favoriten. Denna når självklart inte upp till samma nivå, men den har en skön matiné-känsla och Steve McQueen och Charles Bronson är lika coola som vanligt. Tycker dock att kärlekshistorien tar för mycket plats.
FabianBom
2009-04-19
relativt bra krigsfilm, men för mycket drama med många kända namn
NHL
2007-05-17
Snyggt foto och stabil regi av Sturges som vanligt. Kul och se en ung Bronson och McQueen i birollerna. Det blir tyvärr lite för mycket av Sinatra och Lollobrigida. Hyggliga actionscener.
Bomkia
2006-07-02
Bra skådespelare och relativt bra actionsekvenser. Men lite väl lång och jag finner kärlekshistorien ganska påklistrad. 3a.
frizendahl
2005-04-13