Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Need for Speed


Street-racern Tobey Marshall är nyutkommen från fängelset efter att ha satts dit av sin affärspartner och blivit dömd för ett brott han inte begått. Hungrig efter hämnd bestämmer sig Tobey för att köra ett race från kust till kust medan hans ex-partner har satt ett högt pris på hans huvud.


Originaltitel Need for Speed
Regissör Scott Waugh
Manus George Gatins
Genre Drama, Action, Thriller, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Michael Keaton, Aaron Paul, Nick Chinlund, Ramon Rodriguez, Dominic Cooper, Imogen Poots, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson, Rami Malek, Kid Cudi, Carmela Zumbado, Stevie Ray Dallimore, Alan Pflueger, Logan Holladay, Jalil Jay Lynch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 837
Filmnummer 108541

Recensioner

Skapad 2019-11-17 av precineadd
Huvudpersonen i Need for Speed heter Tobey, och spelas av Aaron Paul i sin första roll sedan TV-serien Breaking Bad. Aaron Paul har en ganska sympatisk utstrålning och det gör att Tobey verkar vara...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-10-12
Spelet var ganska kul när det kom, men filmen? URK!!!
KyLLo
2022-08-22
Need for Speed är baserad på väldigt populära datorspel från mitten av 90-talet, så har egentligen ingenting med The Fast and the Furious att göra, även om det är samma genre. Spelet var ren racingtävling, som jag minns det. I filmen har de lagt till en historia och nog moderniserat det en aning, för det känns inte riktigt 90-tal. Filmen börjar trögt men blir bättre och bättre. Det är i grunden riktiga fordon och stunts för att det ska bli så naturligt som möjligt. Även om det är många klipp är den inte sönderklippt som vissa F&F-uppföljare. Tjejerna lyser väl en del med sin frånvaro, men har lite skinn på näsan och är inga objekt. Det som jag minns präglade spelet var miljöerna som gav närvaro och inte bara var bakgrunder, färgerna och känslan för sin tid. Inledningsvis är filmen ganska färglös, miljöerna för alldagliga och vägarna för vanliga för att man ska få rätt känsla och inlevelse. Det blir dock mycket bättre mot slutet. Slutloppet ska vara hämtat direkt från spelet. Men man behöver egentligen varken ha förkunskaper eller ha spelat spelet för att kunna se filmen. Ganska bra i sin genre. Svag trea.
Andreas_
2022-01-10
Ingen höjdare men duger i brist på annat att titta på, en hel del bra skådisar är med dock och det är dom som lyckas hålla mitt intresse vid liv, Aaron Paul är inte en av dom tyvärr, han var riktigt bra i serien Breaking Bad men som huvudkaraktär i en film baserat på en spel där det ska vara snabba bilar och spännande biljakter och en sjukt överdriven och overklig tävling så gör han ingen succé direkt, filmen är som sagt väldigt ljummet medioker, fann ingen känsla till det klassiska spelet mer än namnet, bilscenerna är okej filmade men det känns inte som att det går särskilt fort utan mer bara bränna gummi och slida omkring eller helikoptrar som lyfter bilar över halva landet osv, urlöjligt men dock lite underhållande om man stänger av hjärnan helt, som sagt, det finns några ljusglimtar och det är Imogen Poots, Dominic Cooper, Rami Malek och Michael Keaton i en extremt liten roll men han glänser i varje liten scen han är med, förstår dock inte varför han valde att ställa upp på en sån här film och roll, men dessa skådisar lyckas åtminstone hålla mitt intresse vid liv filmen igenom, Aaron Paul borde hålla sig till TV. Regissören är inget stort namn här men han ska tydligen ändå få göra Expendables 4, så något rätt har han väl gjort antar jag, slutklämmen är att filmen i sin helhet är rätt kass men duger i brist på annat, manuset är inget vidare heller, fånig handling med några bra skådisar, varken spännande eller intressant, men en bra tidsdödare eller en film som man kan ligga och kika på när man är extremt bakis en söndagseftermiddag, betyget landar på en stabil 2:a
Pentothal
2019-07-31
Bland det sämsta jag sett på bra länge
Johjt
2018-10-28
Bättre än förväntat! Lite seg bitvis, sista halvtimmen är bästa delen i hela filmen.
TURGUT
2018-02-25
Bättre än jag trodde, hade förväntat mig en riktig kalkonrulle men var ok. Mycket häftiga bilar och snygga racingscener. De hade mot förväntan lyckats skapa en handling som ändå funkade tillsammans med en del av känslan somman känner igen från spelen.
Robkiller
2017-12-18
Riktigt usel handling, men lite fina bilar, får duga på grund av det...
dafreakish
2017-10-09
Det här pinsamma försöket till att försöka skapa en ny Fast and The Furious är ett riktigt misslyckande från början till slut. Jag skäms så fort någon öppnar munnen. Paul och Poots är så förbannat dåliga, troligtvis på grund av bristfällig regi, att man rullar ögonen så långt bak i huvudet att de nästan fastnar där. Ren och skär dynga. Brum brum boom!
nikdelarge
2016-08-18
En ganska hemsk film med några snygga bilscener.
arruba
2016-03-07
Människor som spelat James Bond brukar oftast förknippas med James Bond även om de gör andra roller. I Need for Speed har vi Aaron Paul som i mina ögon ÄR Jesse Pinkman. Han är så förknippad med Breaking Bad karaktären att jag inte kan se han som något annat, men de gör inget. Jesse Pinkman i Need for Speed fungerar klart godkänt.
Visa äldre kommentarer »