2.3
2.3
Grannpatrullen
Fyra helt vanliga män bildar en grannpatrull för att hålla gatorna i kvarteret trygga? och för att få lite spänning i sina annars händelselösa liv. Men någonting står inte rätt till i förorten.

Originaltitel | The Watch |
Regissör | Akiva Schaffer |
Manus | Seth Rogen, Evan Goldberg, Jared Stern |
Genre | Komedi, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte, Mel Rodriguez, Erin Moriarty, Nicholas Braun, R Lee Ermey, Joe Nunez, Liz Cackowski, Billy Crudup, Doug Jones |
Betygsantal | 1945 |
Det här hollywoodska receptet som utvecklats på senare år där man blandar våld, amerikanskt ubermenchtänk, pubertal grabbhumor och prepubertal grabbhumor, är verkligen inget för mig. Vince Vaughn i rollistan är en så god varningsklocka som någon. Ben Stiller och Will Forte brukar ändå kunna ge en roande stund och Jonah Hill var inte sämre än vanligt. Nätt och jämnt sebar film som dock lämnar en obehaglig eftersmak.
För mycket fånig och för lite rolig!
De hade nog mycket roligare när de spelade in filmen än vad vi hade när vi såg den. Några underhållande scener och faktiskt en hel del oväntade skratt.
Ok underhållning
Lite småskön, men man låter det ofta gå över i fjant (typiskt för amerikansk komedi) och idén har flera bättre förlagor.
Älskar Richard Ayoade, synd att han inte pratade mer i denna film..
Detta var inte en film där jag skrattade högt och mycket men jag log och trivdes dock desto mer. Med favoriter som Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill och underbare Richard Ayoade i karaktärer som de gör bäst så tyckte jag detta var både kul och underhållande. Mest lyckat i filmen tycker jag är användningen av musiken i vissa scener. Mot slutet av filmen blir det dock lite väl urflippat för min smak. Annars blev jag underhållen. 3+
Inte alls lika tokrolig som Akiva Schaffers förra film Hot rod men det finns några ljusglimtar här och var. Lite synd att 3 av 4 huvudroller tillsattes av jobbiga skådisar (Ben Stiller kan vara okej ibland) och så läste jag på IMDB att Chris Tucker var tilltänkt till Richard Ayoades roll. Det hade fullbordat tråkighetens kvartett.
Genreförvirring behöver inte vara av ondo. Den här filmen är så kass att den nästan blir bra!
Lustig twist och jag kanske skratta någon gång. Är du trött så funkar nog den här