2.2

Bad Neighbours 2

Med ett andra barn på väg är Mac och Kelly Radner redo att ta det slutgiltiga steget in i vuxenvärlden ? en flytt till villaförorten. Men precis när de åter tagit kontroll över grannskapet och gör sig redo att sälja flyttar ett nytt sällskap in. En kvinnlig studentförening, snäppet galnare än Teddy och hans bröder någonsin kunnat drömma om.

Originaltitel Neighbors 2: Sorority Rising
Alternativ titel Neighbors 2
Regissör Nicholas Stoller
Manus Andrew Jay Cohen, Evan Goldberg, Brendan O'Brien, Seth Rogen, Nicholas Stoller
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Chloë Grace Moretz, Kiersey Clemons, Beanie Feldstein, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Clara Mamet, Awkwafina, Selena Gomez, Dave Franco, John Early, Sam Richardson, Abbi Jacobson, Liz Cackowski, Kelsey Grammer, Hannibal Buress, Jerrod Carmichael, Kyle Mooney, Johnny Pemberton, Lisa Kudrow, Billy Eichner, Brian Huskey
Filmnummer 119619

Andreas_
2023-06-18
Uppföljaren till Bad Neighbors som var en skaplig komedi, tyvärr lyckas inte uppföljaren leva upp till detta, det är sämre på alla sätt och vis även om man det blir ett litet skratt inombords här och var, många bra skådisar dock och jag tycker att dom har en bra kemi tillsammans, därför blir det ändå ett skapligt betyg då detta gör att en rätt dåligt skriven film ändå blir något underhållande och går att se, har man sett första så har man två val, antingen förstöra det bra minne man hade av första filmen eller se denna och ruinera båda två, då denna drar ner första i smutsen lite grann, men som sagt, ser man denna en söndag bakis i soffan, halvsovandes och hjärnan är avstängd i princip så fungerar det ok, har man sett den på bio och betalat dyra pengar för filmen så hade jag nog slitit av mig mitt hår pga ett stort misstag och slöseri av pengar, men bra skådisar räddar ett rätt patetiskt manus och medioker komedi, Seth Rogen och Rose Byrne har bra kemi ihop när dom gör komedi, stort plus och bra skådisar båda två, speciellt när det kommer till just komedi, Seth Rogen och Zac Efron har även dom en riktigt härlig kemi ihop, vilket är ett stort plus, Zac Efron är en riktigt bra skådis faktiskt som berhärskar annat än komedi, se paperboy t.ex, oerhört talangfull, synd att han fastnat i detta komedi fack bara, sen har vi då ett nytt ansikte i denna uppföljare Chloë Grace Moretz som är en suverän skådespelerska men hon borde ha hoppat över denna film, detta var nog den enda plump på hennes CV i sin karriär hitills, hon är för bra för såna här fånigheter, så i det stora hela, en komedi som duger i brist på annat, speciellt om du bara vill stänga av hjärnan och ha något att titta på, förvänta inget mästerverk inom den komiska genren...betyget blir en stabil 2:a
Ghostface
2018-11-05
Det finns inte en ända originell tanke i den här filmen. Skrevs manuset på autopilot?
2017-11-05
Jag gillade verkligen den första filmen och även om den är mer minnesvärd så gör denna uppföljaren sitt jobb. Detta är en film som får mig att skratta och bli ordentligt underhållen och sedan vandrar man vidare i livet och lämnar den bakom sig. Jag hade dock gärna sett en film med endast Seth Rogens och Rose Byrnes karaktärer i huvudrollerna. Deras interaktioner med varandra och relation är det som gör dessa filmerna extra underhållande. 3+
dudson
2017-09-09
Fruktansvärd ytlig och dålig. Då den första filmen var riktigt underhållande. Denna är bara crap rent av. Det vanliga skiten är med. Drogande. Puckade studenter. Vilda urspårade fester. Igenomskinlig nakenhet. Sen har dom slängt in nån slags idiotisk kvinnokamp i konceptet. Sensmoralen är tydlig så man spyr.
F-M-J
2017-06-05
Blir lite av ett lågvattenmärke för Seth Rogen och hans karriärskurva. Filmen följer även strömmen och förvandlar handlingens sensmoral till någon slags kvinnokamp, på ett lika tvetydligt och urholkat sätt som tredje vågens feminister håller på idag. Undvik och spara både tid och pengar (även om du laddar ner den, för glöm inte att tid är pengar).
haajen
2017-05-27
Ungefär lika dålig som ettan, litet + för viss pseudofeminism.
GrandMaster_E
2017-04-18
Skrattade som fan! Stendum film men vad förväntar man sig? Det är ju Bad Neighbours 2 :D
StureStenhög
2017-03-07
Faktiskt lite bättre än första filmen. De är dock ganska lika såtillvida att båda är dåliga överlag, men att de lite då och då överraskar med ett och annat roligt skämt. Men den här hade färre störningsmoment och djupa dalar än den förra, och jag får för mig att den här kanske hade en lite bättre story också. Men det är en standardkomedi, och på det stora hela ganska tröttsam
gustaw
2017-01-19
Mycket sämre än ettan. Några få judeskämt räddade filmen från en etta. En barnslig film som är gjord för vuxna :/
Benisakura
2016-11-15
Ettan var bättre men denna innehöll några roliga scener också.