Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Never Say Never Again


Blofeldt, ledare för den internationella brottsorganisationen Spectre, låter en av sina bästa män, Largo, stjäla två kärnvapenladdade kryssningsrobotar. Bond får i uppdrag att stoppa Largo och Blofeldt.


Originaltitel Never Say Never Again
Regissör Irvin Kershner
Manus Lorenzo Semple Jr
Genre Action, Thriller, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Sean Connery, Kim Basinger, Klaus Maria Brandauer, Barbara Carrera, Max von Sydow, Bernie Casey, Alec McCowen, Edward Fox, Rowan Atkinson, Pamela Salem, Anthony Sharp, Ronald Pickup
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5647
Filmnummer 355

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


menschenfeind
2023-12-11
Medel-Bond.
dudson
2022-07-26
Rörig & grötig seg Bond med gam-gubben Connery. Denna borde han skippat att medverka i.Var väl egot och cashen som styrde..
sodomiten
2022-05-07
Det syns att Connery blivit 20 år äldre här. Kul att se Rowan Atkinson före han blev känd som "mr.bean".
Biberkolben
2020-03-12
Smårolig här och där, men gud så långsamt det är. Connery riktigt myser i rollen som Bond dock, vilket är härligt att se! Väldigt bra bil/mc-jakt också.
päronanton
2019-10-08
Började märkligt och lite rörigt, men den tog sig och blev bättre! Helt klart sevärd! Sean Connery sista Bond rulle! Känns vemodigt!
Zebulonm
2017-09-18
En av Connerys bästa. Ett värdigt slut på hans Bondkarriär.
Count_Duckula
2017-03-08
Sean Connerys starkaste efter Goldfinger. Tv-spelsscenen är legendarisk.
Stygga-Vargen
2016-07-29
Den sugigaste delen av den sugigaste filmserien någonsin.
labi
2016-04-17
Som film alldeles för lång och pladdrig. Barnen, som brukar vara på tårna från första till sista filmruta under 007-filmer, somnade en efter en. Några bra actionscener och härliga skådisar som von Sydow, Brandauer, Basinger och Atkinson kryddar anrättningen ytterligare. Fox överspelar dock som M och musiken är minst sagt lökig (och då är jag ändå svag för fusionbas). En svag trea. Såväl Connery som Moore var passé som 007 här.
Jansmyr
2015-07-25
Lustig film där Connery verkar göra parodi på sig själv, han kanske har åldrats men att låta Bond bli gubbsjuk och handfallen inför en vacker ung kvinna är ju för alltid Moores grej. Minnesvärd dels för den runkande wanna be-alfahanen till skurk och framför alt för att ha den mest fullfjädrade "galna superbitchen" till skurkbrud. MayDay och Xenia är nollor jämförda med en blommande Fatima Blush
Visa äldre kommentarer »