Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Neverwas


En ung och välutbildad psykiater bestämmer sig för att överge sin akademiska karriär för att ta ett jobb på en institution där hans far, en känd barnboksförfattare, levde sina sista år. Han möter en schizofren man som har något att göra med hans fars verk.


Originaltitel Neverwas
Regissör Joshua Michael Stern
Manus Joshua Michael Stern
Genre Drama, Fantasy, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Aaron Eckhart, Ian McKellen, Brittany Murphy, William Hurt, Nick Nolte, Jessica Lange, Bill Bellamy, Alan Cumming, Vera Farmiga, Michael Moriarty, Ken Roberts, Cynthia Stevenson, Lorena Gale, Ryan Drescher
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 479
Filmnummer 31383

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2019-07-20
Bitvis riktigt bra men ganska många delar jag stör mig på och den känns lite utdragen på sina ställen. Med tanke på hur bra den bitvis är och att jag gillar konceptet så är trean nog väldigt klar, men inte alls så stark som jag hade hoppats! Lite onödigt krystade konflikter och spänningsmoment drar ner rätt mycket vilket känns synd. Slutet levererar inte riktigt tillräckligt heller. Men det är en snyggt berättad historia med känslor och flera lager. Fin.
KyLLo
2018-04-17
Det finns många bra filmer där saga möter verklighet, men den här var inte lyckad. Fånig och fängslar inte. Däremot gillar jag Ian McKellen och hans röst.
Hypostas
2015-09-22
En fin film, som höjs till en medelstark trea tack vare den underbare Ian McKellen. I grund och botten är det en ganska tragisk berättelse.
lightship
2014-11-10
Visste inte riktigt hur jag skulle hantera mig själv och mitt... liv under denna film. Var förmodligen mycket personligt som spelade in för mig för att få mig att tycka om denna så extremt mycket. Helt fantastisk.
Robodan
2014-08-24
Mysig, symbolisk och full av härliga skådespelare med McKellen i spetsen.
snöbrigad
2014-07-14
Riktigt mysig feel-good-rulle
Starlette
2013-09-24
Mysig.
Lord_saile
2013-08-04
Skum men mysig film, Ian gör filmen bättre än den egentligen är.
Taggen89
2013-05-19
Stark trea. Skön feel good film. Sista delen av filmen är fin:)!
Christofer
2013-01-02
Härlig på något sätt, även om jag inte riktigt förstod exakt hur det hängde ihop på slutet, mer än på ett ungefär. Stämningsfullt och med ett bra soundtrack. Dessutom gillar jag McKellen.
Visa äldre kommentarer »