Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

New Dominion Tank Police


Året är 2016. Dominion Tank Police använder fortfarande väldigt mycket våld och får kritik från alla håll i New Port City där de agerar. Borgmästaren i staden bestämmer att införa hårdare regler för att använda vapen. Detta påverkar dock stadens största vapenföretag som bestämmer sig för att göra av med borgmästaren. Samtidigt knyts ett mord på en av The Tank Police ihop med företaget så nu får de hela polisstyrkan efter sig.


Originaltitel Tokusô sensha-tai Dominion
Alternativ titel Dominion Crusher Police
Regissör Noboru Furuse
Manus Mitsuo Mutsuki
Genre Action, Science Fiction, Animerad, 90-tal
Skådespelare Shigeru Chiba (röst), Aya Hisakawa (röst), Yûko Mita (röst), Ichirô Nagai (röst), Rei Sakuma (röst), Isamu Tanonaka (röst), Hiromi Tsuru (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 59868

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2011-09-14
Bättre än ettan helt klart. Snyggare och med bättre manus. Men tyvärr så är den här också ganska långtråkig och inte alls lika rolig som den vill vara.
FilmGuden
2010-04-05
En ny form av fortsättning på Dominion Tank Police. Kan man smällta den bisarra idén, är det en elakt kul och välgjord satir. Som ställer frågor om Polisens roll i samhället. Leona Osaki är här tveklöst min kvinnliga favoritkaraktär genom alla tider. En väldigt komplett karaktär, som ger nya dimensioner. Trotts att hon inte är direkt vidare sympatisk...