Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

New Moon


Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser. Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne. Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.


Originaltitel The Twilight Saga: New Moon
Alternativ titel Twilight 2
Regissör Chris Weitz
Manus Melissa Rosenberg
Genre Fantasy, Romantik, Drama, 2000-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Anna Kendrick, Michael Welch, Justin Chon, Christian Serratos, Taylor Lautner, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Michael Sheen, Nikki Reed, Dakota Fanning, Edi Gathegi, Kellan Lutz, Peter Facinelli
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8832
Filmnummer 72285

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av frienatic
Ny regissör, uppumpade prepubertala varulvar och trånande blickar mellan en tonåring och en gammal gubbe på 109 år. Det finns mycket som är tveksamt med New Moon, det andra kapitlet i Twilightsa...   Läs mer »

Kommentarer


dahbutlah
2017-07-22
Till skillnad från den första filmen som ofta är dålig på ett riktigt underhållande sätt så är denna bara seeeeg.
AlbinWesley
2016-09-09
Sämre än föregångaren, Jacob är ett jävla as och filmen är riktigt jävla seg också. Sorry.
Fläskkäft
2015-03-01
Lite mörkare, lite farligare... Fullt av konflikter vilket är detsamma som drama på hög nivå. Kan inte låta bli att bli underhållen och meddragen i dessa historier även om jag knappast hör till målgruppen. Jag gillar vampyrerna, varulvarna och deras krafter. Snyggt foto och miljöerna är tilltalande, speciellt skogen som är vackert fångad i filmen. Vi vet vart det barkar men vi inte inte exakt hur.
Krille80
2014-12-30
Jag kan inte riktigt säga om denna film är bättre eller sämre än första filmen då det gått så lång tid sedan jag såg Twilight. Lite mer action är dock trevligt men annars är detta tonårsdravel i mängder och av den enklaste sorten. Filmen utmanar inte direkt tänkandet hos dagens tonåringar. När man själv som tonåring tittade på t.ex. TV-serien Buffy så fanns det i alla fall en man, Joss Whedon, som levererade originalitet och utmanade tonåringen i mig att tänka och upptäcka mer som tonåring.
peu-depeu
2014-04-16
Kan hon inte snälla använda sina ansiktsmuskler ibland? Hon verkar inte ett dugg kär och ändå är det allt hon tjatar om.
LTT86
2014-01-10
Jag är verkligen ingen Twilight fans.
Tatty
2014-01-08
Spännande när Jacob blev varulv och när Edward höll på att visa upp sig för folket. Pirrigt var det när Bella gärna ville offra sig för Edward!
RichardEk
2013-07-10
Det vill inte riktigt lyfta trots goda förutsättningar som introduktionen av fler mytologiska varelser in i handlingen. Men det vill sig inte riktigt, inte ens varulvarna lyckas man blåsa riktigt liv i även om jag i och för sig tycker att Chippendalesvinklingen ändå är ett konstruktivt grepp. Triangeldramat vill sig inte riktigt heller och det är kanske här som haken ligger - filmen är mycket kysk på det där hollywoodaktiga sättet. Passionen blir helt platonisk, något som kan fungera i romanformen men inte i filmformen.
Sir_Lord
2013-07-09
I ostigaste laget. Krystat manus. Jakes specialstyrka är iaf att dra av sig tröjan i tid och otid. Allt är gjort för att brådmogna tonårsflickor ska skrika i falsett så fort någon av wonderboys dyker upp på scen.
johnnie_cino
2013-06-26
Jag har försökt ett par gånger se denna film för att ge denna franchise en chans. Det har slutat med samma resultat; att man vaknar lagom till de rullande eftertexterna. Det säger en hel del om denna smetiga sörja. Zzzzz...........!
Visa äldre kommentarer »