Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Next


Chris Johnson har en hemlighet som plågar honom: han kan se några minuter in i framtiden. Under hela sin uppväxt tvingades han att genomgå olika medicinska undersökningar. För att slippa undan fler experiment lever han nu ett undanskymt liv som magiker i Las Vegas. Men när en terroristgrupp hotar att avfyra kärnvapen mot Los Angeles blir han uppsökt av FBI agenten Callie Ferris, som ber om hjälp för att undvika katastrofen.


Originaltitel Next
Regissör Lee Tamahori
Manus Gary Goldman (II), Jonathan Hensleigh, Paul Bernbaum
Genre Action, Romantik, Thriller, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Julianne Moore, Nicolas Cage, Peter Falk, José Zúñiga, Jessica Biel, Thomas Kretschmann, Tory Kittles, Jim Beaver, Michael Trucco, Enzo Cilenti, Nicolas Pajon, Jessica Barth, Jason Butler Harner, Charles Rahi Chun, Sergej Trifunovic, Laetitia Danielle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4506
Filmnummer 50632

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av westost
Kille med övernaturliga krafter i kamp mot onda terrorister samtidigt som han försöker rädda sin tjugo år yngre nyvunna flickvän från dessa. Detta är, tyvärr, grundkonceptet i ”Next”. Han...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Frank Cadillac har en liten magiföreställning i Las Vegas men bakom hans magiska trick ligger en sanning; Han kan nämligen se vad som ska ske två minuter in i framtiden. I verkligheten heter han ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
Det här är historien om en magiker som måste använda riktig magi för att hjälpa FBI att hitta en atombomb som fallit i fel händer. Några terrorister har precis kommit över en atombomb som ju...   Läs mer »

Kommentarer


ThePatient
2022-10-25
Puckat och helt själlöst, men det flyter på...
Rai
2021-09-03
Kass!!! Inte min typ av film...
Starkbröl
2021-07-22
Bättre än vad man skulle kunna tro men Cage i oljigt långt hår är fel man för rollen och kärlekshistorien köper jag inte alls.
Körsbär
2017-04-01
Jag har tydligen sett denna film tidigare, men kan inte minnas att jag sett hela. Såg nu hela från start till slut, o min starkaste åsikt är att vilken mismatch mellan Cage o Biel 0 i kemi, verkligen 0. Det syns så väl i ögonen på Cage och på Biels reaktioner också, nej nej nej säger jag bara. Filmen i sig har en hel del potential o hade kunnat gjorts bättre. Men låt gå för en halv bra tvåa.
Stygga-Vargen
2016-10-04
Börjar bra men spårar ur väldigt snabbt. Allmänt flummig film.
AmyTatti
2016-08-12
Kluven mellan tvåa och trea. Det är en intressant film med en intressant idé. Men gillar inte riktigt att inte veta vad som händer och vad som inte händer. Ovanligt slut, vet fortfarande inte om jag gillar det. Men ännu en film med en kvinnlig karaktär som bara är med som utsmyckning och motivation, sånt är jag allergisk mot.
Pillynilly
2015-09-06
Usch...
Krille80
2014-12-30
På pappret känns det som en väldigt attraktiv och intressant historia men som resultat trots kända och kompetenta skådespelare så blir det inte vad man hoppas på. Det är inte dåligt men samtidigt så kommer jag rätt snabbt glömma denna film för att aldrig återvända. Jag antar att det får bli ett godkänt betyg men inte mer. 2+
AlbinWesley
2014-05-16
Jag köper Cage till skillnad från flera andra, tycker han gör det klanderfritt och bra. Källmaterialet är förstås det som bär filmen, men även om jag inte har läst PKDs berättelse (eller kanske just därför) tycker jag att filmen behandlar den på ett bra sätt. Långt från ett mästerverk men intressant nog och underhållande. Bra.
Tatty
2014-01-17
Ganska bra och spännande film!
Visa äldre kommentarer »