Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Night of the Living Dead 3D: Re-Animation


När en excentrisk begravningsentreprenör exponerar hundratals lik för kemikalieavfall förvandlas det familjeägda bårhuset till ett zombienäste. Hans bror dyker upp på oväntat besök och syskonen tvingas se över sina meningsskiljaktigheter för att rädda familjeföretaget - och överleva natten! Det bäddar för skratt, slakt och samhällskritik när genrefilmens främsta antihjältar slår samman för en gastkramande kamp om överlevnad.


Originaltitel Night of the Living Dead 3D: Re-Animation
Regissör Jeff Broadstreet
Manus Jeff Broadstreet
Genre Action, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Andrew Divoff, Jeffrey Combs, Sarah Lieving, Robin Sydney, Adam Chambers, Scott Thomson, Denice Duff, Rhonda Aldrich, Kyle Morris, Luis Accinelli, Melissa Jo Bailey, Mark Sikes, Neil D'Monte, Andra Kokott
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 113
Filmnummer 96487

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-07-17
Jädrans usel överlag. Det man minns är zombie pökandet i ett pårökt tillstånd vid bårhuset.#) Resten noot so mutch...
DrJW
2017-10-22
"Re-Animation". Get it, eftersom Jeffrey Combs från ReAnimator-filmerna är med i den här! Tro de eller ej, men de här är en uppföljare till Night of the Living Dead 3D, den riktigt kassa remaken med Sid Haig. Jag är ingen fan av Tom Savini's remake av den originella klassiska Romero-filmen, men den var en mycket bättre remake än 3D-skiten! Förvånansvärt så var den här inte så dålig som jag trodde att den skulle vara, visst den är fortfarande dålig - uppenbar och dålig cgi, uppenbar green screen och filmen känns verkligen stelt och har tafatta moment. Dålig, men inte jättehemsk dålig, den här är mer sevärd än den första 3D-filmen. Man behöver inte ens se den första filmen för att se den här, jag börjar att tro att de här inte ens är menad att vara en uppföljare överhuvudtaget, dem använde bara namnet eftersom den är public domain. Gillade Jeffrey Combs, men jag gillade också Andrew Divoff i den här filmen (han ser ut som en blandning av Josh Brolin och John Waters. Han även låter som Brolin). 1.5/5
StureStenhög
2014-05-22
Jag har sett sämre. Jag gillar trots allt att de försöker bygga upp en historia snarare än att köra fullt ut på zombie-slafs. Man lyckas också helt okej med att berätta denna historia, problemet är dock att det knappast är en historia som känns värd att berättas. Karaktärerna beter sig helt ologiskt mest hela tiden, och det är ett bra trick ifall man vill få mig att tappa intresset, det känns inte heller som att man är speciellt intresserade av att knyta ihop några säckar i slutändan. Parodin på Sarah Palin är dessutom väldigt trött. Men lite kul är det att man här låter karaktärerna känna till zombiernas plats i populärkulturen, standard brukar annars vara att karaktärerna inte känner igen fenomenet alls, jag säger inte att det ena eller andra är bättre, bara att variation förnöjer. Men nej, jag kan nog egentligen inte rekommendera det här till nån alls
LTT86
2013-12-19
Jag har hört folk säga dåliga saker om det här filmen. Och vet ni vad? Dom har.......... absolut rätt! Det här filmen var fruktasvärt dålig. Till och med skådespelare visste om att den här filmen skulle suga, det är nog därför deras spelade var så j--la dåliga och betedde sig som om dom inte brydde sig alls. Inte nog med att filmen har noll story, det här hade en av dom värsta data effekterna som jag någonsin har sett. Undvik detta film, för era egna skull.
myslas
2013-03-09
Ju längre man kollar på filmen desto mer vill man att den där 3D-skyffeln som Divoff vevar med ska nå så långt ut från TV:n att man själv halshuggs så man slipper se resten av sörjan.
CHNE
2012-12-31
Robin Sydney : Om det enda man kan säga om en skådespelerska är Nice boobs så är hon med i helt fel filmer...
Intro
2012-12-29
Fy fan vad kass...
Maduson
2012-11-11
Mycket skit har man sett här i livet, men undrar om inte den här tar Oscarn. Vedervärdigt långtråkig, urusla effekter, och förjävligt skådespeleri som t.o.m eleverna på särskolan i Sveg hade lyckats bättre med. En 1 i det här läget känns som ett rejält överbetyg, men om nåt förtjänar ett plus så är det fan doftgranarna på farsan, riktigt kul!
Bumbi78
2012-10-24
Ska absolut intestå i hyllan med Romeros verk. Gillar Divoff även i den här skiten, men något annat än bottenbetyg är tyvärr otänkbart.

2012-09-23
Divoff är ju en favorit men det kan inte hjälpas, det går inte ge annat än en etta. Fast doftgranarna var ju ett plus.
Visa äldre kommentarer »