Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer


Under Los Angeles glittriga yta lurar en ondskefull seriemördare. Men i denna sanna historia finns det två poliser som inte tänker ge sig förrän han sitter bakom galler.


Originaltitel Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Alternativ titel Nightstalker
Regissör Tiller Russell
Genre Dokumentär, Mini-serie, 2020-talet
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 46
Filmnummer 139387

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-03-08
Night Stalker är en väldigt fascinerande och ganska unik seriemördare men den här dokumentären gör inte historien rättvisa öht. Hur den fokuserar på polisen så mycket och gör det okritiskt fungerar inte alls, hur den målar upp ondska och tro på övernaturligheter känns riktigt kasst. Överdramatiseringarna blir tröttsamma på en gång och dom fortsätter hela serien igenom. Dom sakerna som faktiskt är intressanta med det här fallet får alldeles för lite utrymme. Dåligt dramaturgiskt uppbyggd och jag blir liksom lite sur. För det känns snyggt och kvalitetsmässigt och fallet är jätteintressant, men den här dokumentären misslyckas. Eftersom fallet är så intressant och den ändå tar upp vissa saker på ett bra sätt så blir det en slät tvåa.
the-godfather
2021-02-20
Visste inte att denna fanns på filmtipset, denna var riktigt bra och mer brutal än andra typer av dokumentärer som berör liknande ämnen, det gjorde att mini-serien blev unik på ett bra sätt. Det var på tiden att Ramirez fick sig en mini-serie också, viktigt att det inte glöms bort och denna serie ger en inblick i hur alla inblandade i fallet påverkades. Rekommenderas starkt.