Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Nightcrawler


Lou Bloom är en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse. Han slår sig in i den livsfarliga världen av ?nightcrawling? ? där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent.


Originaltitel Nightcrawler
Regissör Dan Gilroy
Manus Dan Gilroy
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rene Russo, Bill Paxton, Ann Cusack, Kevin Rahm, Michael Hyatt, Price Carson, Rick Chambers, Holly Hannula, Carolyn Gilroy, Marco Rodríguez, Manuel Lujan, Chad Guerrero
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3639
Filmnummer 112030

Recensioner

Skapad 2019-12-10 av saggesaliv
Lou är en lösdrivare och småtjuv som letar efter yrke i Los Angeles. Han ger dock snart upp det konventionella jobbsökandet och snappar istället upp på att starta ett eget företag, som filmar o...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av grönaskor
Jake Gyllenhaal tar sig an rollen som sociopat i Dan Gilroys regidebut NIGHTCRAWLER – och han gör det fenomenalt bra. Som frilansande fotograf jagar han efter de blodigaste och mest chockerande bild...   Läs mer »

Kommentarer


Pari
2020-03-08
Riktigt bra!
Albion
2020-03-05
Jake Gyllenhaal är som slemmigheten själv i denna mörka skildring av en dirty bransch där man mår illa under stora delar av filmen. Det blir lite för mycket till slut men filmen är sevärd och nyfikenheten ligger och skaver trots att den är allt annat än feelgood. Betyget blir en stark 3;a, dvs 3+
Solidus
2020-01-18
Jake Gyllenhaal imponerar en en mörk thriller som kritiserar media. Dan Gilroy debuterar som regissör och hans första film är tekniskt välgjord och stämningsfullt. Hans manus är dessutom ett välskrivet sådant, då det levereras både budskap om vad som är sanning och underhållning, bland annat en galet snygg biljakt. Det känns som att Nightcrawler har försvunnit i mängden av thrillers, vilket är synd, för detta är ohyggligt bra.
dudson
2019-08-15
Creep faktorn slår nya höjder när man ser Jake G smila.#) Den sanslöst cyniska brancheen att filma elände är riktigt avskyvärt. Som sagt välgjord snygg film,om man kan stå ut med Gyllenhaals närvaro vill säga"
stgurgel
2018-03-04
Helt utan subtilitet men snygg och med en rolig insats av Jake

2017-03-17
Varför? Varför? VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN FÅR JAKE GYLLENHAAL GÖRA FILM ÖVER HUVUD TAGET?????? Han är en totalt värdelös skådespelare som lyckas få Steven Seagal att framstå som sin generations Al Pacino. Här lyckas Gyllenhall ta mej tusan till och med få Ben Affleck och Kevin Costner att framstå som bra!

2017-02-26
En ny favorittfilm. Gyllenhaal er lysende.
92axha10
2017-01-13
Den här filmen drivs helt av Jake Gyllenhaals prestation. Han är riktigt bra här, man bara väntar på att han ska flippa ur helt. Det faktum att sådana här människor existerar gör inte filmen mindre kuslig.
precious_death
2016-12-07
Gyllenhaal som obehaglig typ. Filmen mycket väl genomförd men då jag inte känner mig så engagerad så blir det tyvärr inte mer än en 3a.
tvamvarg
2016-11-04
Min moraliska kompass dör långsamt i konvulsioner...
Visa äldre kommentarer »