Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Nightmare Concert


Fulci gör en parodi på sig själv och sina egna filmer. I den här filmen kan han inte skilja på film och verklighet. Han besöker en psykdoktor som visar sig vara en bizarr och pervers flickmördare. Mycket våld och brutala mord.


Originaltitel Un Gatto nel cervello
Alternativ titel A Cat in the Brain
Regissör Lucio Fulci
Manus John Fitzsimmons, Antonio Tentori, Lucio Fulci, Giovanni Simonelli
Genre Skräck, 90-tal
Skådespelare Brett Halsey, Lucio Fulci, David L Thompson, Malisa Longo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 133
Filmnummer 3106

Recensioner

Skapad 2019-10-11 av DeRossi
Min första bekantskap med filmen var nån gång i början på 90:talet då jag kom över en Italiensk vhs med titeln \"Un gatto nel cervello\". Direkt översatt blir det \"A cat in the brain\". Men d...   Läs mer »

Kommentarer

dudson
2014-08-07
Som ett enda stort blodbad. And i like it! Underbart när Fulci agerar pervo och flippar ut och stönar lol) Ett måste om man är en gore fantast"
johan93
2013-10-05
Halvflummigt och med mycket gore, det gillar jag!
Total_necro
2012-08-22
Haha, läser nu att hela spoilern finns i beskrivningen av filmen. Men nog har den fina stunder. En orgie i skräck kan man kalla detta. Kanske lite kaka på kaka, men å andra sidan så är väl det något positivt med en kopp kaffe till...
Gordyal
2011-07-11
Mitt spontana intryck var att detta måste vara tidernas onödigaste film, men efter ett tag fick jag lov att ompröva min åsikt. Istället skulle jag säga så här: Om man inte är ett hängivet Fulci-fan, mycket väl bekant med hans filmer, så funkar denna film som en megateaser för splattervänner. Men om man ÄR ett hängivet Fulci-fan (etc.) så tror jag att denna film kan vara en riktig höjdare med diverse gamla gore- och sleaze-klipp lagom fiffigt inklämda i ramberättelsen. Men där är inte jag, så för mig blev det ingen större filmupplevelse. (6-/15)
Vitus
2011-06-27
kasst hopkok av scener ifrån andra fulcifilmer. som en "best of" skiva fast i filmformat. en riktig dålig film av en regissör som en gång var fantastiskt bra men hade sedan länge passerat sitt "bäst före" datum när denna film släpptes.
filmmange
2008-04-26
Den enda av Fulcis senare filmer som faktiskt var bra. Riktigt roligt att han själv spelar huvudrollen och gör en parodi på sig själv!
JoeL431
2007-11-23
Det var en kul ide, och kul att se Fulci själv i huvudrollen i filmen. Den började helt okej, men jag tycker inte att den höll. Den blev bara tjatig och lite tråkig med tiden. Men fan vad huvuden det kapades i filmen, och vad lätt det ser ut att kapa huvuden i filmen :P Det räckte ju att stänga dörren hårt mot halsen så kapades den. Det får bli 2/5, sämst hittills. Men jag är positiv ändå :D!
schramm
2007-10-25
Som en Simpsons clip-show fast fullt med scener ur Fulci filmer ingen vill se. Sunkigt och uselt, givetvis fast iden är rätt kul. Får en svag, svag tvåa för att den är rätt självironisk och att Fulci har huvudrollen.
idd
2007-07-25
fulcis klipp-å-klistra parodi börjar med att han tar klipp från sina egna filmer å presenterar dem som de filmer han håller på å spela in just nu, när han sen börjar sno saker från andra regissörers filmer (andrea bianchis "massacre" å mario bianchis "murder secret" var de jag kände igen) å använder dem som att de händer "på riktigt" i filmen börjar det kännas riktigt absurt.. egentligen en dålig film, men eftersom jag gillar grundkonceptet å eftersom jag är svag för den här typen av total brist på respekt för andras å sina egna filmer får den ändå ett svagt godkänt..
-CaZ-
2007-02-19
Karln hade ju åtminstone lite självdistans...Det är aldrig fel...