2.4

Nightmares Come at Night

Anna är en före detta strippa som bor i ett stort slott tillsammans med sin sadistiska älskarinna Cincia. På nätterna drabbas hon av erotiska och våldsamma drömmar (?) där hon stryper olika män. Är det bara nattmaror eller är hon verkligen en mördare? Detta försöker hon reda ut med sin krumma psykolog Paul.

Originaltitel Les cauchemars naissent la nuit
Alternativ titel Les yeux de la nuit
Regissör Jesus Franco
Manus Jesus Franco, Stephen G Horatio
Genre 70-tal, Drama, Skräck
Skådespelare Diana Lorys, Paul Muller, Soledad Miranda, Jack Taylor, Andrés Monales, Colette Giacobine

ItalyErik
2021-04-08
Trött Franco.
Sangraal
2020-01-19
Riktigt härlig Franco ju!
LeffeK
2013-11-25
Köpte denna mest för att jag hoppades få snegla på Soledad Miranda i 80 minuter men vad bet man gick då hon var med kanske 1 minut, snopet. Men i övrigt en rätt okej Franco film vilket fortfarande inte innebär att det är direkt bra.
Kriffot
2013-01-26
Det bästa är när en engelskdubbad Soledad Miranda ligger på en säng utan madrass och lallar. Väldigt dumt. Annars är det ju en hyfsad franco vilket inte är bra.
Ondskapt
2012-04-03
Nej fysatan vilken ruskigt seg och totalt ointressant rulle det här var, tamejfasen på samma låga träsknivå som Oasis of the Zombies. Franco ger sig in i leken med ett manus på max tio sidor, där han slänger in lite voiceover, usel dubbning, jazz och givetvis naket/lesbo. Soledad är bara med jättelite och ligger mest och åmar sig, bortkastat! Intrigen bryr man sig inte om och soppan har man tröttnat på efter tio minuter. Sånt här man får utstå om man är modig/störd nog att utforska Franco-djungeln.
Gordyal
2009-09-28
Franco drar ut på det, fast utan att egentligen ha något "det" att dra ut på. Mycket naket. (5-/15)
arvidsollenby
2007-09-19
nu kan man bocka av lichtenstein i listan av länder man sett film från och rösta iheneryds regisörstävling... annars var det totalt bortkastad tid.
schramm
2007-08-29
små segt sleaze av Franco. Ingen höjdare.