Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Nionde insikten


En gammal bekant berättar för John om ett mystiskt manuskript som hittats i Peru, som sägs innehålla nio andliga insikter. John, som precis blivit arbetslös, bestämmer sig för att åka till Peru. Där väntar honom ett farligt äventyr och ett andligt uppvaknande. Filmen baseras på boken Den nionde insikten av James Redfield, som är en av de mest sålda böckerna i världen under nittiotalet.


Originaltitel The Celestine Prophecy
Regissör Armand Mastroianni
Manus Dan Gordon (III), Barnet Bain, James Redfield
Genre 2000-tal, Äventyr
Skådespelare Joaquim de Almeida, Matthew Settle, Annabeth Gish, Obba Babatunde, Jürgen Prochnow, Thomas Kretschmann, Castulo Guerra, John Aylward, Hector Elizondo, Sarah Wayne Callies
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 50
Filmnummer 49820

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


arcenstone
2015-03-19
Värsta smörjan på länge. Förutom att skådespelarna för ett undermåligt jobb, antagligen på grund av brist på intressanta karaktärer att tolka, är allt en sullig slaskpöl av dåligt använd och illa komponeras musik samt visuella effekter hemmahörande långt före filmens produktionsår. Berättelsen i sig känns fruktansvärt ointressant och illa skriven, det hela är på tok för ostigt och förutsägbart. Som åskådare känner jag mig ena sekunden road över hur dåligt detta är å andra sidan känns det väldigt olustigt med alla dessa sektvibbar jag upplever i denna film.
Ima_Tree
2014-06-30
Skådespelarinsatserna samt manuset är så uselt så det blir omöjligt att ta på allvar. Gillade tankarna i boken när jag var typ 20, men jag har full förståelse för om man tycker det här är rent trams.
NoWireHangers
2013-10-17
Filmen funkar lite (mycket, mycket lite) bättre än boken, enbart för att den går snabbare att avverka. Storyn är precis lika löjlig men delar av de allra mest långrandiga mässande dialogerna är kapade. Dock är väldigt mycket pladder fortfarande kvar och liksom boken är filmen inte så mycket en berättelse som det är en lång, utdragen new age-predikan. Budskapet i den här filmen må vara ett annat, men den känns precis lika konstlad och dramatiskt oäkta som kristna propagandafilmer brukar göra.
Wolger
2013-10-08
Dåliga skådisar och filmen gör inte boken rättvisa. Boken är mycket bättre ...
johnaleks
2011-07-01
haha, lär nog bli årets skrattfest :)
Fatal-Design
2007-06-09
herregud vad den filmen påminner mig om min senaste lsd-tripp :P