Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

No Hard Feelings


På randen av att förlora sitt barndomshem upptäcker Maddie en spännande jobbannons: rika föräldrar som letar efter någon att "dejta" deras introverta 19-årige son, Percy, innan han börjar på college. Till sin förvåning upptäcker Maddie snart att den udda Percy inte är som han verkar.


Originaltitel No Hard Feelings
Regissör Gene Stupnitsky
Manus Gene Stupnitsky, John Phillips (III)
Genre Komedi
Skådespelare Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales, Scott MacArthur, Ebon Moss-Bachrach, Kyle Mooney, Hasan Minhaj
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 107
Filmnummer 145981

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RichardEk
2023-11-12
Jennifer Lawrence är fenomenal vad hon är gör, men här är hon med i en film som är för tillrättalagd (förutom under den första halvtimmen) och för inriktad på nordamerikansk ungdom för att vara intressant för en tittarkrets i Europa.
drl0g
2023-10-01
Ganska välspelad men oftast varken rolig eller intressant.
Starkbröl
2023-09-02
Idiotisk ickekomedi -- man förväntas tex skratta åt att J-Law försöker gå med rollerblades, som om hon inte kan komma på hur man tar av sig dem -- som normaliserar prostitution utan att nå fram med eventuell satir, om det nu är satir som eftersträvas. Några få spår av överklass kontra underklass och några enstaka roliga repliker men i det stora hela en misslyckad och frånstötande film där J-Law gör sitt bästa inklusive full frontal men det inte har en chans att lyckas. Hon är en duktig skådis som kan välja i princip vilken roll hon vill i hela världen och hon väljer den här?
Paramis
2023-08-26
Lite ojämn och sämre klippning, men i det stora hela ganska underhållande mycket tack vare Andrew B Feldman.
PeterTheW
2023-08-13
Stark trea. Välspelad och bitvis riktigt rolig!