Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

No Strings Attached


Emma och Adam har träffats slumpmässigt genom åren. Efter en vild natt hamnar de i säng med varandra. De ingår en pakt: ?No strings?, alltså ingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra.


Originaltitel No Strings Attached
Regissör Ivan Reitman
Manus Elizabeth Meriwether
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Lake Bell, Olivia Thirlby, Ludacris, Jake M Johnson, Mindy Kaling, Talia Balsam, Ophelia Lovibond, Ben Lawson, Jennifer Irwin, Abby Elliott, Adhir Kalyan, Vedette Lim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4074
Filmnummer 85521

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av bluevelvet
Relationsbaserade komedier om veliga par som aldrig vågar komma till skott är som bekant inget nytt, utan snarare en ganska urholkad genre där vi fått vänja oss vid nästan buskis-artade kalkonpr...   Läs mer »

Skapad 2019-12-13 av Samajra
Adam (Ashton Kutcher) och Emma (Natalie Portman) är två singlar som valt att hålla sitt sin relation på en fysisk nivå. Emma är en läkare som valt att hålla sig till icke känslomässiga relat...   Läs mer »

Skapad 2019-12-09 av Jules4893
No Stings Attached är ytterligare en amerikansk romantisk komedi, med egentligen ingenting nytt att tillföra samlingen. Filmen handlar Adam (Aston Kutcher) och Emma (Natalie Portman) som inleder en ...   Läs mer »

Kommentarer


TimBuckley
2021-01-03
Bättre än väntat, egentligen inte mycket som skiljer det här från vilken romcom som helst, i positiv bemärkelse.
Ailuj
2020-07-25
Om man dömer filmen efter genren så är det här en höjdare! Väldigt bra kemi mellan Kutcher och Portman, ganska fräsch stämning och riktigt bra biroller. Klychig handling förstås men det är inte alltid ett minus.
LizzyElisabeth
2019-02-09
Funkar aldrig riktigt som man vill, men man kan ju alltid försöka
per_automatik
2018-10-01
Smått underhållande
yrkeschaufföre
2018-08-05
Jag sänker till en stark trea, Det var väl den ovanliga tonen som fick ett högre betyg. Aston/Natalie funkar bra men det är hennes kompisar som är roligast.
bananton
2018-01-10
Mysig bakisfilm!
HerrNenne
2017-10-19
Charmen skådespelarna kommer med är halva filmen.
asasae
2017-04-14
Mysig och småtrevlig så här på en eftermiddag, men klart inget briljant. Men vem kan vänta sig det?!
Sunken25
2016-12-21
Nja detta var ingen höjdare, finns bättre filmer att lägga sin tid på. Tror det är svårt att göra en lyckad film med sådan storyline som blir vädligt förutsägbar.
wasteoftime
2016-03-30
Det här tåget har ju missat alla stationer, och hamnar långt ute i bushen. Stundvis inte katastrofalt dåligt, utan rätt så trivsamt, men det motarbetas ju av dess extrema förutsägbarhet - även för en film i den här genren. Och Kevin Klines "comical relief" var ju snarare något slags incestuös besatthet. Nä, 0,3 på SH-skalan, och därmed basta.
Visa äldre kommentarer »