Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

No Such Thing


Ett nyhetsteam åker till Island för att undersöka myten om ett monster där. De råkar ut för monstrets vrede, och fästmön till en av männen i teamet åker dit för att leta efter honom och följa upp storyn. Hon skapar nu ett knepigt förhållande med monstret.


Originaltitel No Such Thing
Alternativ titel Skrímsli
Regissör Hal Hartley
Manus Hal Hartley
Genre Drama, Komedi, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Helen Mirren, Sarah Polley, Julie Christie, Robert John Burke, Baltasar Kormákur, Maria Ellingsen, Erica Gimpel, Paul Lazar, Annika Peterson, Bill Sage, Ingvar Eggert Sigurðsson, Damian Young, Helgi Björnsson, Theodór Júlíusson, James Urbaniak
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 117
Filmnummer 6869

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Totenkopf
2016-12-05
Börjar lite trevande, men växer ordentligt, härliga skådespelarinsatser.
heftigahector
2014-11-14
ååååh va fin. värsta sorgliga vackra berättelsen. och helt särskild. superfin
Gröne_Orm
2012-02-18
Hartleys väldigt egna sätt att berätta räcker till en svag fyra.

2008-06-30
Skitbra
amam
2008-01-20
Nä, jag vet inte riktigt. Välproducerad så det talar till dens fördel. Snygg monstermakeup tyckte jag. Ja...Men den leder inte någon vart utan vandrar mest runt i ett pseudofilosofiskt tänkande utan att gå in i det på något djup. En rätt så hyfsad tvåa.
skitbad
2007-04-25
Jag har nu sett om den och jag måste dra upp betyget till en svag 4:a, jag älskar tonen över filmen och Hartley-dialogen gör sig riktigt bra, extra kul med Tintin-vinkarna förresten... och "Potemkin" :)
Arensberg
2006-10-16
detta ar kanske den absolut samsta film jag sett. 1)alla skadisar har fel accent som de ej beharskar 2) folk har fula peruker och tattig make-up 3) skadespeleriet ar miserabelt, det ar hamtat fran en skolteater pa mkt lag niva, att nagon skulle vilja stodja detta ekonomiskt ar helt sinnessjukt, en verkligt vidrig film som forsoker sig pa galjhumor men blir bara otroligt pinsam i sin implicita seriositet, plus att Islandarna portrateras som idioter, vilket iofs inte ar sa farligt men sakerligen inte filmens intetion. SE DEN INTE DEN AR SKIT!!!!!!!!!!
ilgoga
2006-02-08
Gillade denna film. Scenerna på Island är bra... i USA är det sämre... bra skådisar som gör halvbra ifrån sig (Burke är på topp iof), det räcker...
SantaClaus
2005-11-19
Långtråkig, småborgerlig, pretentiös och fullständigt livlös.
zevve
2005-09-03
Robert John Burke är underbar i rollen som monster! Lustigt att höra en urgammal varelse tala modern engelska, vilket i mina ögon gjorde honom mer verklig. Stämningfull musik och kraftfullt bildspråk. Tyvärr bidrar nog bildspråk även till en viss distansering hos tittaren, då alla bilder blir för trollska och drömlika. Jag gillade även Mirrens sartiriskt klichéartade TV-chefsroll.
Visa äldre kommentarer »