Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Noaks Ark


Drama, Äventyr. Två tvillingstäder, Sodom och Gomorrah, är i strid med varandra. På toppen av berget Topek blir Noak varnad av Gud och ombedd att ta sin familj och fly. Noak försöker att varna folket, men endast hans bäste vän Lot tar varningen på allvar och tillsammans ger de sig av. Några år senare instruerar Gud Noak att bygga en enorm båt som ska hålla för två exemplar av alla djurarter som finns på jorden. Gud tänker förstöra världen för att börja om på nytt och de enda som ska räddas är Noaks familj och djuren.


Originaltitel Noah's Ark
Regissör John Irvin
Manus Peter Barnes
Genre Drama, Äventyr, Fantasy, Romantik, 90-tal
Skådespelare Jon Voight, F Murray Abraham, Mary Steenburgen, James Coburn, Carol Kane, Mark Bazeley, Jonathan Cake, Alexis Denisof, Emily Mortimer, Sydney Tamiia Poitier, Sonya Walger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 58
Filmnummer 6675

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2018-02-28
Kasst början till slut! Pinsamma effekter och att Voight dansar loss bredvid en sten gör detta spektakel än mer skrattretande.
martineden
2009-06-30
En av de absolut sämsta filmer jag någonsin sett. Allt är verkligen pinsamt uselt här och jag förundras över hur de lyckats få med skådespelare som Jon Voight och F. Murray Abraham. Manus och dialogen är av absolut lägsta klass och regin finner jag inte ens ord för. Skådespelarinsatserna är också usla och inte ens de kända namnen lyckas i sina roller. Kostymerna, som ofta om en film i sig är usel kan vara en räddande faktor, är inte särskilt mediokra. Kan vara en av tidernas absolut sämsta någonsin. Pinsamt uselt!!
die_Kristina
2009-02-28
Hmm, filmen var bitvis riktigt hyfsad - gillar exempelvis scenen där alla djuren kommer gående in i arken. Dessutom bjuder den på vissa trivsamt humoristiska tillfällen. Men andra halvan av filmen drar ner betyget rejält, och jag frågade mig vid flera tillfällen medan jag såg den varför den skulle vara så himla lång. Gud framställs dessutom alltmer som en vanlig kille som ibland gör misstag, måste fundera på saker (och som inte ens klarar av att fatta sina egna beslut!) och som blir arg, rörd och ständigt påverkad och ändrar sina åsikter. Något som vare sig stämmer överens med den kristna eller judiska gudsbilden. Filmen saknar dessutom djup. Synd med alla dessa misstag, då en välgjord filmatisering av Noah´s ark hade kunnat bli riktigt intressant.
Luciphere
2008-06-22
Herregud, tycker normalt Hallmark-produktioner är trevlig eftermiddagsunderhållning i sin lätt naiva framtoning, men detta är bara för uselt. Löjligt lättsamt och med enormt utstuderade karaktärer och taskig dialog. Dessutom - från den tidpunkt där de går ombord på arken tills filmen är slut - händer i princip ingenting.
LjudArvid
2007-07-11
Tala om att inte vara trogen berättelsen man baserar det på :P Nästan svårt att tro att de överhuvudtage skulle ha läst Bibelns version innan de gjorde filmen, helt uppåt väggarna tokigt. Sämsta filmatisering jag sett på år och dagar :( Det blir en 1:a, mer får man inte när man inte kan återberätta en ganska rättfram bibelberättelse ens halvt ordentligt!
Kurosawafan
2007-06-12
seg och larvig, visst underhållnigsvärde, svag 2:a ...ev. 1.a
bulle
2005-09-09
de inte bara blandade ihop det... i bibeln står att noa gjorde i allt som Gud sade. I filmen ifrågasatte han en hel del saker och hans fru Naama var fruktansvärt ifrågasättande också, fy vilken film. Totalsågning från min sida...
Lazerliina
2005-06-14
Undrar just om de som gjorde filmen har läst bibelberättelsen. De blandade i alla fall ihop Noa med Abraham...
Floop
2004-11-28
den va ganska jobbig trots bra skådisar.