Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Norbit


En mycket snäll och stillsam man är gift med en avskyvärd kvinna. Men när han en dag träffar sin drömtjej blir han tvungen att komma på ett sätt att kunna bryta upp sitt plågsamma äktenskap ? något som verkar vara helt omöjligt.


Originaltitel Norbit
Regissör Brian Robbins
Manus Eddie Murphy, Charles Q Murphy, David Ronn, Jay Scherick
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Eddie Murphy, Thandie Newton, Cuba Gooding Jr, Eddie Griffin, Terry Crews, China Anderson, Michael Colyar, Jennifer Lauren, Alexis Rhee, Kelley Daugherty, Hayley Marie Norman, Alex Richard, Clifton Powell, Lester Speight
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1981
Filmnummer 47488

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rabieskatten
2019-05-04
Horribel och ointelligent film från början till slut. Ogillar alla karaktärer mer eller mindre. Rekommenderar ingen att se den.
Rai
2018-01-17
Urk!!! varför görs sådana här usla filmer???
NoWireHangers
2017-02-19
Jag gillade inte precis Norbit-karaktären. Murphy gjorde en roligare insats som hans fruktansvärda fru. Hon lockade till några skratt, t.ex. när hon åkte vattenrutschkana. Men totalt sett så var det en komedi som bara var rolig ibland och irriterande vid flera tillfällen också. Manuset var knappast någon höjdare.

2016-12-15
Denne var tre ganger så bra som jeg husket den. Kanskje mer neste gang.+3.
wasteoftime
2016-04-01
Att kalla det här dåligt, är att överdriva. Det går långt bortom roligt. Trötta skämt. Ett än tröttare manus. Det är tragiskt att en såpass rolig person som Eddie Murphy ska sjunka så här lågt. Det är svårt att hitta några ljuspunkter i den här dyngan, men som tur är är filmen inte överdrivet lång i alla fall, om än för lång. 8,5 på SH-skalan.
Polkagriis
2013-11-23
Lam story men dör av garv varje gång jag ser den.
Mr.Zhir
2012-09-17
Whale hoe! Eddie Murphy var grym, men filmen som en hel var ganska barnslig
ClintanTheKing
2012-06-22
Eddie Murphy får en 4:a för sin insats i den här filmen. Att spela tre roller samtidigt är svårslaget. Men filmen i sin helhet är riktigt dålig faktiskt. Den får trots allt en mycket, mycket svag 2:a...
missbaath
2012-05-21
Förstår inte vad som är roligt med denna film??? Skrattade inte en enda gång :/. Och min humor sträcker sig från Snatch, Lock stock, In bruges, trångt i kistan till filmer som American Pie och Ice age mm. Men denna förstår jag inte alls... Onödigt skapad film!
Vasp
2012-01-15
den var ju rolig så den får en 2:a enbart på grund av roligheten.
Visa äldre kommentarer »