Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Nothing But the Truth


Den politiske journalisten Rachel Armstrong skriver en explosiv artikel om en regeringsskandal och avslöjar namnet på en CIA-agent under täckmantel.


Originaltitel Nothing But the Truth
Regissör Rod Lurie
Manus Rod Lurie
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Kate Beckinsale, Angela Bassett, Matt Dillon, Alan Alda, Noah Wyle, David Schwimmer, Vera Farmiga, Courtney B Vance, Julie Ann Emery, Robert Harvey, Preston Bailey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 935
Filmnummer 68414

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KlaraSofia
2017-03-01
Filmen tar upp ett viktigt ämne. Aldas tal i rätten mot slutet är filmens skimrade höjdpunkt. Slutet är lite roligt, men renderar Rachel Armstrongs agerande lite mindre trovärdigt.
Tsurugi
2016-03-26
Medelbra film, varken riktigt bra eller dålig, Beckinsale är bra men Alan Alda stjäl showen.
origC-J
2014-07-30
Högintressant och högaktuellt tema i en film som är oväntat engagerande. Och dessutom med en stark kvinna i centrum, pluspoäng på det. Svag fyra,
SofiaMikaela
2013-04-16
Jag är på gränsen till att ge den här filmen en fyra. Handlingen är intressant och engagerande, men då tempot inte är helt jämt det känns lite utdraget ibland. Och av någon anledning är jag inte megaimponerad av Kate Beckinsale.
sawa
2013-03-09
Man fattar på slutet! Håller med Hypostas.
kolle82
2012-12-15
Slutet fick det nästan att höjas till en 4:a men överlag är det alltför byråkratiskt för att träffa rätt. Gott hantverk
Hypostas
2012-07-27
Matt Dillon är grymt obehaglig; han gör sin roll klockrent. Kate Beckinsale är bra i alla scener förutom där hon ska spela ledsen och förtvivlad. Vera Farmiga och Alan Alda är klockrena i sina biroller. Men David Schwimmer, vilket jävla stolpskott han är! Hatar "Vänner" och fattar inte hur alla skådisarna därifrån kan tillåtas förstöra så många filmer som de rekryteras till. Filmen är spännande och intressant men emellanåt väldigt frustrerande. Svag fyra. Kan tänka mig att republikaner hejar på Matt Dillons karaktär (antagonisten) istället för på protagonisten.
Adore3e
2012-06-16
Väldigt bra film, den blev lite väl seeeeg ibland och därför hakar den ner till 3 istället för 4a.
need_sleep
2011-12-15
Jag tycker den var ganska bra, men jag gillar ofta "rättegångsfilmer". Den kan kännas seg, men storyn är fascinerande och Kate Beckinsale gör en bra prestation. En svag 4:a.
Floop
2010-12-28
Gillade Matt Dillon!
Visa äldre kommentarer »