3.5

Nothing's All Bad

En humoristisk och grotesk skildring av mötet mellan fyra osympatiska och sårbara karaktärer, alla på jakt efter närhet och ömhet.

Gordyal
2016-01-06
Misärfilmens svar på hjärndöd action. Det är grått, det är svart, det är ensamhet, det är sorg, det är depression, det är smärta, det är trauma, det är dödslängtan, det är ångest, det är apati, det är obehag, det är smärta, det är utsatthet, det är desperation, det är död, det är självdestruktivitet, det är tystnad och det är svek. Listan kan göras längre. Dessutom är det välspelat och förbannat danskt. Karaktärerna är intressanta och dialogen välskriven. Men vad det dessvärre mer är, så är hela filmen, såväl i helhet som scenvis, väldigt förutsägbar och proppad med billiga "feel bad-poänger". Det är förbannat synd eftersom filmen i stort har precis allt jag efterfrågar inom denna "genre". (9+/15)
AlbertSpica
2015-03-08
Jävligt bra, snuddar 5:an.
Hypostas
2014-06-29
Riktigt bra film.
FilmSimon
2013-01-04
Danmark asså... konstigt folk dom där filmregissörerna
JimCarrey
2012-12-18
Slutet är väldigt lätt att förutse men det är bara för att filmen hänger ihop så bra. Mycket rolig komedi och samtidigt bra drama, supermysiga karaktärer.

2011-10-17
Obehagligt bra. Borde jag gilla detta egentligen? Hur som helst så gör jag det. Brrr.
Kimchi
2011-08-13
Uppfriskande. Blir till att hålla ögonen på den här regissören
MK47
2011-06-08
Vilken avslutning!!
alexi
2010-11-19
Över förväntan! Mycket sexig film!
ouimadame
2010-11-18