Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Notorious


Berättelsen om rapparen The Notorious B.I.G.'s liv och död och hans väg från knarklangare på Brooklyns gator till internationell framgång som rappare.


Originaltitel Notorious
Regissör George Tillman Jr
Manus Reggie Rock Bythewood, Cheo Hodari Coker
Genre Drama, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Jamal Woolard, Derek Luke, Anthony Mackie, Angela Bassett, Antonique Smith, Naturi Naughton, Dennis LA White, Aunjanue Ellis, Marc John Jefferies, Kevin Phillips, Christopher Jordan Wallace, Cyrus Farmer, David Costabile, Julia Pace Mitchell, John Ventimiglia, Duane Nakia Cooper, Charles Malik Whitfield, Ginger Kroll
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 652
Filmnummer 68481

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


wasteoftime
2017-03-11
Jag tyckte att det här var helt okej. Lite väl glamouriserande kanske, men tja, det är väl också grejen med att göra en biopic, man gör ju sällan en av någon man vill smutskasta liksom. Vissa scener är bra, men över lag är det, som sagt okej, och det är intressant att få lite mer "liv" I berättelserna om East vs West-side, även om jag inte direkt är något överdrivet fan av hiphop och rap. 0,3 på SH-skalan.
jallek
2011-09-13
Nästan kalkon det här. Skulle vara extremt tvfilm om det inte var för svettfiltret över kameran. Varför klär sig alla som om det är 2002 när den ska utspela sig under första halvan av 90-talet? bajs
MtotheN
2011-07-01
Gillar man inte Biggie eller hiphop i stort skulle den nog inte vara mycket o ha då skådespelet är ganska tamt på sina håll och klyschorna är många samt en hel del upprepningar och utdragna scener, men jag kan inte gärna sätta ett lägre betyg då musiken är så jävla tung!

2010-09-19
syltkatt är inne på rätt spår, men samtidigt förekommer det en hel del bröst. En stark tvåa får det bli.
syltkatt
2010-09-01
alltså va? följer alla klyschor någonsin och så jävla streamline:at så jag vet inte vad pendlar mellan etta eller tvåa
ShejkNasrallah
2010-08-12
Trots en tät och smetig Prag-dimma utav amerikansk tv-produktion är, för att citera Biggie, en dröm aldrig för stor. För bra musik, för bra grundhistoria för att misslyckas. Holla.
GrandMaster_E
2010-07-31
Överaskande bra och aldrig tråkig, vad gällande hur allt låg till i fejden mellan WS och ES är svårt att säga vad som är riktigt men filmen lämnar respekt åt båda. Skall bli kul med Tupac spelfilm om det nu blir av.
joakimfischer
2010-05-20
Bra film. Tyvärr är jag inte så insatt i verkligheten bakom filmen så att säga så svårt att ge den några högre betyg på grund av det.
tobgbg
2010-05-18
Riktigt bra, överaskande nog. Efter att ha sett 8 Mile och Get rich or die trying så var mina förväntningar inte höga. Hade faktiskt inte ens aning om att filmen fanns förrän jag såg att den gick på canal + och spelade in den på boxen. Jamal Woolard är övertygande och väldigt porträttlik i titelrollen och han har verkligen gått upp i rollen. De andra skådespelarna gör också bra insatser med Angela Bassett som en grundpelare att väva historien runt. Väldigt kul att se att den film blev så väl gjord då jag verkligen älskar artisten Notorious B.I.G och hans musik.
skabbsalvan
2010-04-07
Inte för att jag vet hur B.I.G var men jag saknar lite attityd från huvudpersonen. Historien känns lite förhastad. De ska få in mycket på kort tid och det gör att det känns som vissa detaljer inte får tillräckligt med utrymme. En stark trea.
Visa äldre kommentarer »