Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

In Time


I en inte alls för avlägsen framtid har forskningen kommit så pass långt att man har kunnat stänga av genernas åldrade. Tiden är nu valutan i världen och den rike kan leva för alltid medan de fattiga får byta in vad de äger för att förlänga sin odödlighet. En ung fattig kille får tag på en förmögenhet av tid men är inte snabb nog att hjälpa sin äldre döende mor. Han blir då jagad av den korrupta polisstyrkan, känd som 'Time Keepers'.


Originaltitel In Time
Regissör Andrew Niccol
Manus Andrew Niccol
Genre Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Alex Pettyfer, Vincent Kartheiser, Olivia Wilde, Matt Bomer, Johnny Galecki, Collins Pennie, August Emerson, Bella Heathcote, Toby Hemingway, Yaya DaCosta, Will Peltz, Rachel Roberts (III), Ethan Peck
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5079
Filmnummer 88896

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av annihilat0r
[-]”In Time” är från början en fascinerande och intressant idé, från de flesta perspektiv. Tid är lika fånigt som pengar. Och pengar är lika fånigt som tid, ju. Regissören Andrew Niccol kr...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av yajirobi
I en alternativ framtid har mänskligheten blivit genmodifierat till att sluta åldras vid 25 års ålder. Därefter lever du på lånad tid, tid har nämligen blivit den nya valutan. Den rike har tid...   Läs mer »

Kommentarer


Rele
2020-12-27
Filmen är inte så mycket för mig. Med bättre manus skulle betyget vara högre. Jag ger en svag trea.
snubbel
2018-07-15
Ett filmkoncept om tid där tittaren aldrig ges möjlighet att få någon som helst tidsuppfattning... totalt magplask!
Frankish
2017-12-10
För de som gillar en typisk actionfilm är det här nog trevligt, men det gör ju inte jag (så jag är väl en idiot som ändå ger mig på dem titt som tätt). Det springs en hel del i filmen och hjältarna vill världen väl, inget fel i det. Alla är smala, heteronormativa och de flesta lite hollywoodsnygga - resultatet är trist. I det stora hela är filmen väldigt fattig och torrtuggad. Det politiska budskapet landar mycket kantigt. 2,5 och jag avrundar nedåt.
consumedmind
2017-11-23
Suverän film, grym på alla sätt! :)
yrkeschaufföre
2017-04-09
OK inte riktigt min typ av film, jag ägnade den inte riktigt 100% det tog mig ungefär halva filmen å inse att den söta tjejen var Amanda Seyfried.
Commandante
2016-03-07
Det är minst sagt en bedrift att en film som utgår från tidsbrist kan vara så långtråkig. En spännande idé men sämre utfört resultat.
Roswall
2015-05-24
Grundidén bär långt, men med ett djupare manus och en mörkare ton hade det kunnat bli mycket intressantare. Nu blev det lite tonårsfeeling över den.
emsir
2015-04-02
Intressant koncept med tid som valuta, däremot är ju Robin Hood-grejen ganska gjord. Snyggt med tidszoner osv. men känns som att de hade kunnat utforska tidskonceptet ännu mer.
Krille80
2015-01-12
Denna film överraskade stort på mig. Den var inte bara bättre än jag hade trott men också väldigt bra. Precis som bra sci-f i ska vara så underhåller den inte bara utan lyfter fram tänkvärda saker om vår samtid och hur vi lever våra liv. Jag är dessutom alltid svag för lite Bonnie och Clyde-känsla. Bra prestationer från Timberlake, Murphy, Kartheiser och Seyfried. Timberlake och Seyfried fungerar bra tillsammans. 4-
rapparsven
2014-10-15
Vill verkligen få ge denna över 3. Konceptet och hur den är gjord kunde bli så mycket bättre än vad som faktiskt blev.... Tjejer i lugg är alltid plus!
Visa äldre kommentarer »