2.5

Now You See Me 2

Magikerna The Four Horsemen flyttar åter gränserna för illusionkonst till nya höjder på scener runt om i världen. Ett år efter att de lurat FBI och vunnit folkets hjärtan med sina Robin Hood-aktiga konster, dyker illusionisterna upp igen för en comeback i syfte att avslöja oetiska metoder som en tech-magnat ägnar sig åt. Mannen bakom deras framträdande är ingen annan än Walter Mabry, ett tekniskt underbarn som med hot får The Four Horsemen att genomföra sitt mest omöjliga rån hittills. Deras enda hopp att rentvå sina namn är att utföra ett sista trick och avslöja den riktiga skurken.

Commandante
2025-01-15
När den första filmen var som bäst hade den trovärdiga showscener och kul action. När den var som sämst var det gapiga, odrägliga karaktärer och brott som av någon obegriplig anledning skulle iscensättas i outhärdligt fåniga offentliga shownummer. Dessutom med en riktigt långsökt whodunnit i slutet. Den här uppföljaren tar bort allt som var någorlunda bra med föregångaren och ersätter med ännu mer av det som var dåligt.
Olof_Gronlund
2021-09-05
Action, fartfylld, småsmart, den fungerar, även om det inte var något utöver det vanliga. Har du tråkigt en kväll fungerar den i bakgrunden, är precis lika bra som ettan.
Gordyal
2021-06-04
Snäppet bättre än föregångaren. (7/15)
Gordyal
2021-05-31
Snäppet bättre än föregångaren. (7/15)
amam
2021-04-11
Svag tvåa. Avskyr verkligen de arroganta skitstövlarna till "hjältar". Filmen är inte smart även om den vill låtsas det, den är inte bra och vissa scener, som den där de kastar kortet fram och tillbaka till varandra, är bara sjukt pinsamma.
ThePatient
2020-10-12
Väldigt krystat finurlig. Skurkarna lyfte den en gnutta iaf.
Hanness
2020-01-10
Godkänd uppföljare. Daniel Radcliffes karaktär drar ner betyget, så oerhört fånig och löjlig.
Pearldrop
2018-08-15
Tyckte verkligen om 1an. Den här lyfte dock aldrig.
cosinusfi
2018-04-24
Det här var verkligen inte bra. Mer cgi och och än mer kass manus än ettan. Hur tänkte de med kortkastningen. På riktigt! Och hela låt oss förklara allt för publiken-grejen. Nej, riktigt dåligt. Svag etta.
2018-01-22
Det var coolare effekter i ettan. Annars är faktiskt tvåan bättre.