Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Nowhere


Om en grupp high school-ungdomar i Los Angeles och deras liv. Har beskrivits som "90210 on acid". Den tredje filmen i Arakis "Teen Apocalypse"-trilogi.


Originaltitel Nowhere
Regissör Gregg Araki
Manus Gregg Araki
Genre Drama, Komedi, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare James Duval, Rachel True, Nathan Bexton, Debi Mazar, Kathleen Robertson, Jordan Ladd, Christina Applegate, Sarah Lassez, Mena Suvari, Denise Richards, Rose McGowan, John Ritter, Heather Graham, Ryan Phillippe, Scott Caan, Chiara Mastroianni
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 228
Filmnummer 10433

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Smultronsylt
2015-08-27
Den var inte skitdålig, men den var definitivt inte bra. Svag 2:a
CinemaStrange
2015-07-26
Hade ingen handling eller som helst innebörd utan bara for runt men vad som var kul och se på var karaktärerna och deras klädsel och miljöerna som fick mig att fortsätta kolla på filmen
AlbinWesley
2013-10-19
Jag tycker det funkar rätt bra ändå. Det finns nåt där. Rolig och väldigt märklig, men intressant. Jag vet inte om bra är rätt ord, men jag gillar den. Otydligt regisserad men väldigt säkert stiliserad till det bättre.
luxlisbon
2012-05-03
Slutscenen var absolut en av de bättre jag sett. Allt det andra var också bra. Om man gillar film där ungdomar och underliga miljöer står i fokus så kan man inte ogilla detta.
Ondskapt
2012-05-01
Skruvat och flippat så man klarar sig ett bra tag. Bäst när filmen går mot sitt slut, när allt går mer och mer åt pipan, samt det skönt vridna slutet. Bra musik annars, rätt snyggt foto och en rätt fin 90s ungdomar-på-drift-rulle.
KyLLo
2012-04-15
Jag tyckte mest att det var sexscener till starka färgkontraster, men en fenomenal slutscen. xD
LYCANTHROPY
2012-04-08
Kaboom: The Prequel. Dock inte lika bra. Jag gillar atmosfären och musiken, men skådespeleriet fick mig att rysa ibland. Och inte på ett bra sätt.

2011-09-23
Den här var faktiskt rätt cool tycker jag. Det mest dekadenta jag sett på länge. Vill gärna se de andra delarna. stabil 3a
Blink182
2011-06-28
En aningen bättre än the Doom Generation
Greystalker
2011-06-14
Shit vad skum och trippad film. Kändes som en av de australiensiska ungdomsserierna som går på barnkanalerna, bara otroligt mycket mer (obefogat ibland) sex. Varför är alla bisexuella, polyamorösa och ständigt kåta förresten? Är verkligen alla tonåringar såna? Gick lite rysningar i kroppen på mig, var som en trafikolycka som man bara inte kan sluta titta på... Lyckades slita mig efter en knapp timme dock.
Visa äldre kommentarer »