Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Nu är det jul - igen 3


Den här gången måste Tomten kämpa för att hålla sin familj lycklig, samtidigt som han hindrar den onde snögubben Jack Frosts onda planer på att ta över julen.


Originaltitel The Santa Clause 3: The Escape Clause
Alternativ titel The Santa Clause 3
Regissör Michael Lembeck
Manus Ed Decter, John J Strauss
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Spencer Breslin, Liliana Mumy, Martin Short, Ann-Margret, Alan Arkin, Abigail Breslin, Art LaFleur, Aisha Tyler, Kevin Pollak, Jay Thomas, Michael Dorn, Peter Boyle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 575
Filmnummer 44841

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-12-29
Tim Allen är en av de absolut tråkigaste och sämsta skådespelare som finns!!!
Barneyk
2019-12-13
Jag gillar ändå Martin Short och kramen är fin. Stark etta.
Stygga-Vargen
2016-11-04
Totalt värdelös! Så här går det när man inte vet när det är dags att sluta! Storyn verkar man ha krafsat ihop i all hast, filmen är fullständigt humorbefriad och de halvdana skådespelarprestationerna gör knappast saken bättre! Inte ens Tim Allen gör särskilt bra ifrån sig! Nej, se bara ettan och tvåan och undvik denna!
Krille80
2014-12-30
Filmen fungerar förvånansvärt bra mycket tack vare skådespelarna och det faktum att filmen håller sig till reglerna för vad som krävs av en bra julfilm och familjeunderhållning. Tim Allen är en favoritkomiker och i denna film spelar Tim Allen mot en annan favorit: Martin Short. Annars är filmen som sagt familjeunderhållning och rätt oskyldig med förutsägbar handling men med med bra karaktärer och biroller (t.ex. Alan Arkin) vilket gör den till en mysig julfilm. 3-
Lotso
2014-06-29
En ganska dålig film där karaktärerna är riktigt dumma. Skippa denna och se den första två som lär underhålla barnen under juletid dock finns där ju bättre barn julfilmer där ute än denna serien, i alla fall i mitt tycke.
F-M-J
2013-12-30
Det största nöjet med filmen var att se alla ursäkter dem hade för att göra "Nu är det jul igen" till en triologi.
Invertedd
2013-12-25
Dålig. Egentligen en etta men det är juletider och då ska man vara snäll! Det som är sämst är att det tycks finnas en hygglig budget; scenografin är ibland nästan imponerande. Kommer tyvärr inte undan sitt ruttna manus...
picklessmulan
2013-12-25
Hyfsade skådisar. Speciellt Tim Allen och Bra musik, bäst var The Refreshments. Annars en ganska medioker film som går att se för julstämningens skull!
Wilsol
2013-08-14
Ge tillbaka 98 minuter av mitt liv!!!>:(
yrkeschaufföre
2012-12-22
Svag, svag, svag tvåa. Tim är väl okej men manuset känns som den där leken där man skriver lite och bara visar ett ord för den som ska fortsätta och så fortsätter man tills man har 90 minuter manus. Att det inte blir en etta beror nog på att det snart är jul och filmen trots allt svämmar över av julstämning.
Visa äldre kommentarer »