Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Nu är pappa trött igen


Den driftige stjärnagenten och festfixaren herr Khopp är svårt alkoholiserad. Han är en man som kämpar med att hålla alla bollar i luften. Han försöker få ordning på sitt liv, men ställer mest till med kaos omkring sig.


Originaltitel Nu är pappa trött igen
Regissör Marie-Louise Ekman
Manus Marie-Louise Ekman
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Marika Lagercrantz, Gösta Ekman, Örjan Ramberg, Keve Hjelm, Rebecka Hemse, Chatarina Larsson, Rolf Skoglund
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 218
Filmnummer 3691

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-12-18
Nja, ganska seg film...
andmoreagain
2017-06-04
Gösta Ekman är en fyra, filmen mest en tvåa. Det klickar inte.
Krusty
2015-07-21
Det här var verkligen en trött film.
KyLLo
2013-06-02
En i grunden väldigt mörk historia som inte känns helt tagen ur luften. Jag ser inte att man måste sympatisera med herr Khopp, utan man kan bara iaktta och reflektera. Välspelad. Sedan är den "ryckige mannen" (Rolf Skoglund) en charmig rollfigur.
Xenox
2012-07-10
Gösta Ekman räddar filmen.
Nalland
2010-10-16
Tragikomisk berättelse om det som alla vill, nämligen att bli älskade. Så till den grad att man inte vill annat än återställa det som en gång var. Helt omedvetande om att det drabbar omgivningen mer än det tillfredställer en själv. Framkallar många roliga stunder som man ser tragiken i efter alla skratt.
pseudonym
2008-01-05
Hade det inte varit för de berömningsvärda skådespelarpresentationerna (Gösta i synnerhet), så hade den varit värd en etta. Tyckte mest den var tråkig, fick ingen känsla med karaktärerna. Tyvärr.
tinytears
2006-01-28
så jävla träffsäkert. bra berättelse kring problematiken kring en hopplös förhoppningsfull alkoholist och dennes nära och kära...på ett humoristiskt sätt. Asbra!!!!
Eca
2005-09-04
Egentligen borde jag ge filmen betyget 3, men jag har svårt att sympatisera med den alkoholiserade festfixaren herr Khopp. Ömt skildrad är han i alla fall. Fast som åskådare sympatiserar man med omgivande familjen som kommer i kläm. Alkoholism är en tung historia och det är realistiskt skildrat här. Utmärkta skådespelarprestationer. Sevärd som informationsfilm om alkoholismens verkningar på alkoholisten själv och omgivningen. Och som propagandafilm mot alkohol.
Mareld
2004-08-24
Jag förstår itne varför man tittar på svensk film om man redan bestämt sig för att inte tycka om den.
Visa äldre kommentarer »