Nya vindar över Cold Comfort Farm

Självsäkra överklassflickan Flora från London åker till fattiga släktingar på landet för att studera dem och få inspiration till en bok. Hon vill bli en ny Jane Austen. Men snart är hon indragen i familjens liv, och räds inte att kavla upp ärmarna och ta itu med problemen.

Originaltitel Cold Comfort Farm
Regissör John Schlesinger
Manus Stella Gibbons, Malcolm Bradbury
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Kate Beckinsale, Eileen Atkins, Sheila Burrell, Stephen Fry, Freddie Jones, Joanna Lumley, Ian McKellen, Miriam Margolyes, Rufus Sewell, Rupert Penry-Jones

Salvation_Mind
2014-09-06
Väldigt bagatellartat.
sublim
2013-01-28
En fantastiskt underhållande liten pärla. Perfekt för alla som gillar brittisk humor och bra skådespeleri.
sawa
2010-02-22
Tröttnade efter 45 minuter.
bubblo
2009-09-13
En otroligt charmig liten film , smart medveten och med en ständig glimt i ögat och en stämning som nästan går att ta på. Rollbesättningarna är strålande och berättelsen klassisk.
Pamancou
2009-06-30
Japp, en fantastisk film. Riktigt rolig också - "I saw something nasty in the woodshed! "
JimWilclore
2008-11-04
Den här filmen brukar jag återkommande tänka på. Inte för att det är en speciellt bra film i den traditionella bemärkelsen utan att berättelsen om dessa bisarra människor i Cold Comfor Farm är så fantastiskt rolig. När någon är pessimist och tråkig brukar jag tänka på den här väldigt underhållande filmen.
kennert
2008-08-24
Kan inte annat än falla för alla dessa mustiga typer på farmen.
citronvattens
2008-07-17
Det som gör att filmens betyg dras ner är att man aldrig får veta "hemligheterna" som huvudrollen förslker ta reda på genom hela filmen. Men annars är filmen jättemysig men samtidigt lite komisk. Gillar filmens gulliga landsbyggdsidyll!
SacredS
2007-11-22
En av de bästa filmer jag sett.
Nolie
2007-07-02
Enastående. har aldrig sett en liknande film.