Ocean's Eight
Danny Oceans avlägsnade syster Debbie avser att genomföra århundradets kupp på New Yorks stjärnspäckade Met-gala. Först måste hon samla ihop den perfekta konstellationen för ändamålet, och fastnar för Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita och Constance.
Originaltitel | Ocean's Eight |
Alternativ titel | Ocean's 8 |
Regissör | Gary Ross |
Manus | Olivia Milch, Gary Ross |
Genre | Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden, Damian Young, Richard Robichaux, Alexander Blaise, James Biberi, Eaddy Kiernan, Nathanya Alexander, Griffin Dunne, Midori Francis, Elliott Gould, Charlotte Kirk, Deidre Goodwin, Brian J Carter, Gemma Forbes, Gideon Glick, Caitlin Mehner, Marlo Thomas, Dana Ivey, Mary Louise Wilson, Elizabeth Ashley |
2.5. Den är bra på så sätt att man påminns om 11's höga nivå när man ser denna. Bra skådisar, stora namn, men det är lite lågt tempo, det är rätt stelt fotat (några gånger får vi zoomnigar, rörlig kamera, mer aktiv klöippning och snygga "bildbyten/fadeningar", men för sällan) och humorn är inte särskilt framträdande. Medan originalets gäng snarare bönade och bad det gamla gardet (Gould, Reiner) om hjälp så ska Gould här vara någon ängslig typ medan tjejerna ska vara tuffa, vilket ligger i tiden men tyvärr inte hjälper filmen.
Stark tvåa då, den funkar ju att se på, men allting känns lite väl enkelt. Kunde gärna varit lite mer avancerat eller bli lite mer spännande. Där är inga långa och utdragna scener iaf.
Bara dravel.
Måste man aktivera spionmikrofoner, glasögonkameror med fingret eller har jag missat nåt? Det förstör liksom hela hemlighetsmakeriet om alla ska gå runt och peta sig själv i örat hela tiden. Mycket misstänksamt. Det skriker liksom "här är jag! jag gör fuffens!"
Jag är snäll och sätter en tvåa för värre har man ju sett
Tråkig och fånig film som bygger på att dusdintals personer mot alla odds går på de simplaste tricks. Billigt i överkant.
Nä det här håller inte.....
Kass, snubblande nära ettan.
Anne Hathaway är åtta gånger bättre skådespelare än Sandra Bullock, som tyvärr har huvudrollen.
Det märks att Hollywood har slut på idéer. Det enda som görs är uppföljare i olika slag och Oceans Eight är inget undantag. Här har man valt att byta ut männen mot kvinnor i tron om att det skulle rädda ett manus som är fruktansvärt dåligt. Karatärerna är osympatiska och berättelsen är fylld med plotholes.