Ofarliga sinnen

Den naive och idealistiske historieläraren Richard har bespetsat sig på att göra nytta i en nedklottrad och problemtyngd skola i ghettot.

2019-06-28
Lite småkul parodi, men också lite småkass.
2014-11-08
En helt underbar parodi av den bästa sorten där framför allt filmen Dangerous minds/farliga sinnen parodiseras på ett lyckat sätt. Man skrattar sig fördärvat av denna filmen och detta framförallt tack vare Jon Lovitz som är en underbar komiker. Favoritscener i denna film är "chicken race" och "rispig skiva".
ziferN
2014-04-17
Småkul och tramsig men ändå relativt underhållande. Dessutom så har jag alltid haft en liten svag punkt för Lovitz, trots att han direkt inte tillhör en av de bättre amerikanska komikerna. Men är man på rätt humör så fungerar ändå filmen att slö titta på för stunden.
Fläskkäft
2013-07-17
Det verkar som om bäst före-datumet på denna typ av komedi/parodi gick ut nånstans där efter Hot shots 2. Det mesta i denna film är bara trams och det är långt mellan skratten. Jon Lovitz är en rätt skön snubbe men det räcker inte långt. TIa Carrere är grymt fin här och i brist på annat kan man vila ögonen på henne.
emmalona
2012-06-17
Älskar denna! ^^
Djason
2011-12-01
Några roliga skämt finns allt, men de är ganska få. Så med lite snällhet kan jag ge en svag 2:a.
Zuper_kossan
2009-07-04
Haha, kul första halvtimmen sen går det utför.. men väl värd en trea
joylove
2008-10-29