Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Old


En familj är på semester. På den soliga ensliga stranden inser de snart att något inte känns rätt då de åldras snabbare för varje timme som går...


Originaltitel Old
Regissör M Night Shyamalan
Manus M Night Shyamalan
Genre Drama, Thriller, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Alex Wolff, Thomasin McKenzie, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Eliza Scanlen, Aaron Pierre, Embeth Davidtz, Emun Elliott, Kathleen Chalfant, Francesca Eastwood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 213
Filmnummer 140550

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2023-09-17
2023-01-03: Faktiskt inte så dum ändå när man förstod hur allt hängde ihop. Passande slut.
darkmist82
2023-06-23
Ännu en udda Shyamalan film, som lyckas leverera en lagom skruvad berättelse där tiden spelar en avgörande roll. Skådespelarna spelar sina roller väl, även lite skruvade men det ger liv åt karaktärerna. Musiken är bra och handlingen är spännande och unik, något vi sällan får skåda. Shyamalan vet hur man ska bjuda oss på originella berättelser, något vi ser för lite av.
Stygga-Vargen
2022-11-12
Bra, spännande och intressant film. Bra skådespelare.
Merwinna
2022-07-22
Den är filmen var mycket bättre än sitt rykte! Det var en spännande idé; ett mysterium som bar upp hela filmen. Stämningen liknade den i "Lost", vilket säkerligen var medvetet. De hade fått till personernas åldrande väldigt bra och trovärdigt, det är ovanligt. De drog ut alla konsekvenserna av ett supersnabbt åldrande på ett uttömmande sätt, och det var även en del metafysiska tankar. Mycket hanns med under tiden av en normal spelfilm. Spännande var det också!
fridenpaden
2022-07-20
Svårfilmad historia. Det finns uppenbara delar som borde ha filmats annorlunda men det största problemet var ändå de usla barnskådisarna som lyckligtvis blev gamla ganska snabbt :D
karlmats
2022-07-17
Det här var ju inte alls bra, premissen i sig är ju ganska absurd och man hade nog behövt göra lite mer tankeverksamhet för att få ihop nån form av intern logik här. Många konstiga kameravinklar och dåliga repliker blir det och man får känslan av att Shyamlamalman är en högstadieelev som precis prånglat ut sin första film, vilket ju är lite absurt i sig med tanke på hur mycket han har gjort. Samtidigt är det lite kul att se Sewell och McKenzie igen och det är ju iaf ganska originellt, det får man ge poäng för ändå. Men längre än en svag 2a kan jag inte sträcka mig, då känner jag mig ändå ganska generös.
Gordyal
2022-06-25
Ursäktslöst usel.(2+/15)
Rai
2022-06-21
Tja, helt okej film men spårade ut så mycket i mitten att jag tappade intresset för filmen...
Djason
2022-06-21
Kul idé som skulle kunnat ha blivit riktigt intressant med en mer kompetent regissör. Som vanligt ska mr Night ha med en twist som inte riktigt fungerar här och har väl egentligen bara gjort det i sjätte sinnet och möjligtvis The Village. Filmen är ologisk med en medioker dialog men det finns ändå något med filmen som jag gillar.
BarryHero
2022-06-19
Definitivt ett intressant och ganska originellt koncept, och utförandet är stabilt och mycket spännande under åtminstone den första timmen. Shyamalan ska i vanlig ordning slänga in lite av en twist som jag inte riktigt köper. Överlag är filmen sevärd och skoj, så länge man inte väntar sig överdrivet mycket logik.
Visa äldre kommentarer »