Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Old Gringo


Harriet, en frustrerad ungmö, flyr från sitt utsiktslösa liv i USA i hopp om att upptäcka sin själs sanna passion. Ambrose Bierce, OLD GRINGO, är en före detta journalist och äventyrare som dragit sig tillbaka och nu vandrar genom den obarmhärtiga öknen på jakt efter något som kan ge de sista åren i hans liv någon mening. Arroyo, den impulsive unge generalen drivs både av revolutionen och av sitt begär efter Harriet.


Originaltitel Old Gringo
Regissör Luis Puenzo
Manus Aída Bortnik, Luis Puenzo, Carlos Fuentes
Genre Äventyr, 80-tal
Skådespelare Jane Fonda, Gregory Peck, Jimmy Smits, Patricio Contreras, Jenny Gago, Gabriela Roel, Sergio Calderón
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 13802

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


johnaleks
2013-08-14
jimmy smits må vara solariebrun men jag tänker bara skokräm, och varför ska Villa-revolutionen alltid skildras så matinétramsigt genom gästande yankees ögon? finns säkert mexikanska produktioner som är annorlunda men vem orkar leta efter dem
jimmyringo
2009-04-09
Skådespeleriet gör filmen och är anledningen till att man inte stänger av. Gregpry Peck gjorde oerhört bra ifrån sig som en gammal man, som på ålderns höst vill uppleva lite äventyr.
MaraJade
2007-03-17
Ok film. Gregory Peck och Jane Fonda var bra dock så hade jag svårt att ta Jimmy Smits på allvar eftersom jag är så van att se honom som advokat i Lagens Änglar och han var inte direkt en personlig favorit i serien heller...
bluevelvet
2006-11-03
Ett riktigt söndageftermiddags drama som utspelar sig under den mexikanska revolutionen. Den känns lite väl förskönad med tanke på tidsepoken. skådespelar insatserna är det som räddar filmen helt. Jane Fonda gör alltid en bra presstation och Gregory Peck luffsar runt som en bitter mysgubbe och som Sean Connrey, och gör det hyffsat bra. Ingen klassiker direk, men ett hyffsat romantiskt westerndrama.
Matewan
2004-06-28
Kluck Kluck Kluck Kluck Kluck Kackel gobbel gobbel....