Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Oldboy


En VD på en reklambyrå kidnappas och hålls som gisslan i en isoleringscell i 20 år. När han helt oväntat släpps inleder han sin jakt på dem som iscensatte hans kidnappning bara för att upptäcka att han fortfarande är fångad i ett nät av konspirationer och tortyr.


Originaltitel Oldboy
Regissör Spike Lee
Manus Mark Protosevich
Genre Drama, Action, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, Samuel L Jackson, Hannah Simone, Michael Imperioli, Max Casella, Lance Reddick, James Ransone, Rami Malek, Hannah Ware, Richard Portnow, Ciera Payton, Joe Chrest, Pom Klementieff, Linda Emond, Elvy Yost
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 701
Filmnummer 105809

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2021-06-27
Josh Brolin och Elizabeth Olsen var ju bra. Resten kändes bitvis som en parodi på originalet. Jag brukar vara rätt likgiltig till remakes men den här kändes som de tog det bästa från originalet och pissade på det. Magplask till regi.
MovieNerd
2020-06-14
Jag är ingen stenhård motståndare av nyinspelningar och låter därför denna skapelse passera mina ögon med en axelryck och ett konstaterande att "ja, bättre filmer har man ju sett." Dock är den inte lika bra som originalet men samtidigt, här får också människor som kanske inte är så vana vid asiatisk film chansen att upptäcka att här kanske det finns något nytt och spännande att upptäcka! Så helt onödig kanske den inte är ändå?
Zebulonm
2018-09-20
Den är helt okey även om den inte når upp till originalet.
Raimo_1985
2018-02-20
Riktigt bra helt igenom, men särskilt när Brolin sitter i isoleringscellen. Jag blir sugen på att se om originalfilmen, som jag såg för längesedan. Originalet är säkert ännu bättre.
Stygga-Vargen
2018-01-18
Skräp.
Murvel48
2016-10-21
Jag satte en fyra på originalet. Den här var minst lika bra.
Murvel48
2016-10-21
Jag satte en fyra på originalet. Den här var minst lika bra.
Hakvin
2016-10-05
BÄTTRE än originalet. Aningen brutalare också
Gordyal
2016-05-13
Betydligt sämre än originalet - betydligt bättre än sitt rykte. (7/15)
the-godfather
2015-10-15
En film som kanske inte borde ha gjorts enligt många. Att ens komma på en tanke att göra en remake till ett mästerverk som Old boy är väl att ta sig vatten över huvudet. Ja, till vis del kan jag tycka. Att försöka matcha originalet är omöjligt, så på den fronten så misslyckas filmen. Man annars så tycker jag att denna är en av de bättre remakes jag har sett. Sen att Josh Brolin spelar bra och gör halva filmen gör inte det hela sämre. Sen så är stämningen mörk och brutal rakt igenom. Så denna får en fyra, men som sagt förvänta er inte att den ska nå upp till originalet.
Visa äldre kommentarer »