nya casino utan svensk licens

3.6

Om Stig Petrés hemlighet

Stig Erling J:son Petré är en välkänd profil på den lilla orten Hallstabro i Mälardalen. Han går i pappans fotspår och kandiderar till ordförandeposten i fotbollsklubben men fabriken som han ärvt går inget vidare. Stig har stora problem med att säga nej dessutom drabbas han av svåra stresssymptom och får gå på gruppterapi.

2024-11-05
Typisk svensk diskbänksrealism blandat med svart komedi, och det är bra. Lagom knäppa människor, öden och situationer man kan relatera till. Inga dåliga karaktärer här för huvudtaget.
BjörnBandhund
2021-10-10
Riktigt bra. Mycket nära en femma. 4+/5.
Roswall
2016-02-26
En lite busig och kvasidjup berättelse. Stark trea.
AlbinWesley
2015-09-20
Filmtipset gissar fyra men särskilt nära så högt betyg känner jag inte att den är särskilt ofta. Men den är välspelad, och har en del mycket bra scener och teman. Det brister dock i att den känns ganska ytlig i sin behandling av djupare teman, den psykiska ohälsan skildras på ett sätt jag inte känner mig bekväm med.
marxwickstrom
2014-08-21
En viktig serie som tar upp depression och psykisk ohälsa på ett intelligent och undehållande sätt. Göran Thorell är en favorit här, som med stort hjärta och ömhet leder sin roll (Thore) genom en utmanade utveckling.
AndersAxelsso
2013-01-19
Underbar! Oooh så bra alla spelar. Skådespelarna träffar så rätt på så många plan; arbetsplatsen, kärleksrelationen, krogen, samtalsterapin mm. Varm, varm. Och rolig. 5:an är svag men en femma ska den ha.
Xenox
2012-07-05
Roliga karaktärer och en riktigt bra blandning av humor och drama. Skådespelarna är fantastiska.
Macheath
2010-09-07
Underskattad och bortglömd serie. Som gärna får gå i repris.
Anden2010
2010-07-20
Jonas Karlsson är ju grym! de andra också, hyfsad story, vissa scener är mycket bra!
produr
2010-07-19
första avsnitten är bäst men hela serien blir en stabil trea,coola karaktärer