Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

On the Road


Efter sin faders död möter Sal Paradise den blivande New York-författaren Dean Moriarty, en ung och farligt förförisk före detta fånge. De finner varandra direkt. Fast besluten att inte fastna i ett smalt liv bestämmer sig de båda vännerna för att dra ut på vägarna utan återvändo. De båda törstar efter frihet och under deras resa upptäcker de världen, lär känna människor och sig själva. Baserad på romanen "On the Road" av Jack Kerouac från år 1957.


Originaltitel On the Road
Regissör Walter Salles
Manus Jose Rivera
Genre Drama, Äventyr, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Sam Riley, Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Tom Sturridge, Amy Adams, Viggo Mortensen, Danny Morgan, Alice Braga, Elisabeth Moss, Kirsten Dunst, Steve Buscemi, Terrence Howard, Marie-Ginette Guay, Kaniehtiio Horn, Giselle Itié, Michael Sarrazin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 768
Filmnummer 88614

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


saggesaliv
2018-04-25
Lyckas inte alls fånga bokens känsla något vidare.
Barneyk
2017-12-08
Vilken urtrist jävla grabbsoppa.
Roswall
2016-02-15
Rörigt och osympatiskt. Salles är bra på natur- och miljöbilder, vilket även syns här, men det är långt ifrån "Dagbok från en motorcykel". Andra delen av filmen lyfter något, men nej, jag lär inte riktigt känna någon och bryr mig inte så mycket.
Hypostas
2015-07-10
Orkade aldrig se klart den här.
Punkliv
2015-07-10
Svår att betygsätta. Sätter en tvåa för nu; en höjning efter lite eftertanke är dock möjlig. Visuellt är den fin med alla vackra miljöer, men tyckte inte att den fångade bokens känsla särskilt bra, och Mexikoresan var ett antiklimax utan dess like. Kristen Stewart är, tillsammans med det visuella, filmens största behållning. Mycket bra skådespel och hon är dessutom farligt sexig.
J-Andersson
2014-08-24
Av män, med män, om män.. suck.
St.Robinson
2014-08-24
Som väntat kan den varken fånga boken (helt omöjligt iofs) eller förmedla tillräckligt bra känsla i brottstyckena. Och Dean framstod ju som en sympatisk, om än impulsiv, karaktär. Från boken tolkade jag honom som mycket mer känslostyrd där varje sekund var ett nytt möjligt vägskäl... Nåja, det var ett omöjligt uppdrag från början. Men en del snygga scener lyckades man ju iaf med.
amotherscrime
2014-07-04
För kort och för rörig, annars jävligt bra och välspelad.
Halofreak92swe
2014-03-05
Alldeles för seg och tråkig. Enda peaken var en sexig Kristen Stewart.
applesgonewild
2014-02-12
gjorde inte riktigt boken rättvisa, men det var fint rent visuellt.
Visa äldre kommentarer »