Once a Cop

Jessica Yang är en framgångsrik polis, något som pojkvännen har svårt att ta. Snart hamnar han i den kriminella världen och Jessica skickas för att lösa ett rånöverfall, ovetande om att det är han som ligger bakom.

Originaltitel Chao ji ji hua
Alternativ titel Project S
Regissör Stanley Tong
Manus Sui Lai Kang, Han Mok-tang, Stanley Tong
Genre Action, Komedi, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jackie Chan, Michelle Yeoh, Yu Rongguang, Fan Siu-Wong, Emil Chau, Athena Chu

Bomkia
2009-03-29
Ok action, lite väl stört manus och en löjlig cameo av Jackie Chan. Filmen lever på stor del på Michelle Yeohs charm och man kommer ganska långt med den. 2+
ekman
2007-10-28
Det lilla snutteklippet med Jackie Chan är helt obefogat och skulle i princip kunna vara inklippt från en helt annan film. Filmen har i övrigt en viss charm, men inte så det räcker till en trea.
Gordyal
2007-04-12
Ganska coola fajter, ganska dålig rulle.
Harebrahej
2005-11-23
michelle yaoh och jackie är ett bra radarpar
XenoMorph
2004-11-15
Jackie Chans medverkan är så liten att han knappt ens borde nämnas bland skådespelarna. Rätt dålig film också så det drar ju ner hans statistik lite grann.
mira_diaz
2004-10-26
boooooooring!
jp
2004-09-05
Cool rulle !
texaz
2003-07-02
bra film, men kan man verkligen kalla det en jackie chan film? han är ju bra en liten roll.. han är ju inte med speciellt mycket. =/