Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Once Upon a Time in Hollywood


Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.


Originaltitel Once Upon a Time... in Hollywood
Regissör Quentin Tarantino
Manus Quentin Tarantino
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Mike Moh, Luke Perry, Damian Lewis, Al Pacino, Nicholas Hammond, Samantha Robinson, Rafal Zawierucha, Lorenza Izzo, Costa Ronin, Damon Herriman, Lena Dunham, Madisen Beaty, Mikey Madison, James Landry Hébert, Maya Hawke, Victoria Pedretti, Sydney Sweeney, Harley Quinn Smith, Dallas Jay Hunter, Kansas Bowling, Parker Love Bowling, Cassidy Hice, Ruby Rose Skotchdopole, Danielle Harris, Josephine Valentina Clark, Scoot McNairy, Clifton Collins Jr, Kurt Russell, Zoë Bell, Michael Madsen, Rebecca Gayheart, Dreama Walker, Spencer Garrett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1275
Filmnummer 132632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-01-11
Tyvärr kan jag bara hålla med. Såg inte klart filmen eftersom den inte alls föll mig i smaken...
sorrien3
2021-01-03
Nej, inte alls. En del scener var riktigt välgjorda, men de kändes utan ett sammanhang. Jag fattade inte ens vad filmen handlade om trots att jag såg hela. Men det kanske säger mer om mig än om filmen...
finkan
2020-12-30
Nä, föll mig inte i smaken
Anakin_84
2020-12-29
Första ggn jag ser en film av Tarantino som bara är rakt igenom tråkig. Extremt tråkig. Leo är bra, som vanligt, men inte ens det räddar upp filmen.
Ranma
2020-12-28
Inte en av mina favoriter, den känns lite ojämn och utan tydligt driv. Jag gillar blinkningarna, hur delar av verkliga händelser finns invävda samt givetvis musiken och miljöerna, men det räcker inte riktigt för att göra det till en intressant eller så värst sevärd film. Synd, för den har verkligen alla förutsättningarna för att vara skitbra.
RustyFilm
2020-12-14
Det är inte särskilt mycket handling här, det är stiltje ända fram till det avslutande crescendot. Istället för handling är det blinkningar till andra filmer från tiden eller äldre. Detta är vanligt i Tarantino-filmer, men här är det verkligen i överflöd. Men det spelar ingen roll eftersom han (Tarantino) slår samman verklighet och dikt på ett fantastiskt detaljerat, vackert och humoristiskt sätt, det blir aldrig tråkigt. Alltså massor av filmreferenser men också massor av fantastiska och berömda skådespelare som gör det bra, jag vill lyfta fram Pittbullen som spelar Brandy och den andra Pitten Brad som spelar Cliff Booth.
bojaka
2020-09-27
Lång jävla gäspning. Jag väntade bara på att den skulle ta slut. En film man inte behöver sätta på pause när man ska gå på toa.
ZoIX
2020-09-06
På tok för lång, Margot Robbies scener är helt onödiga. Lita sparlåga på Tarantino här men ändå sevärt.
Christofer
2020-08-20
2020-07-04: Underhållande men kanske inte den bästa han gjort. Väldigt Tarantinolikt överlag, inte minst i slutet. 3+
ilgoga
2020-07-06
Lite småtrevlig film som verkligen lyckades avsluta bra. Kändes i vissa partier mer Scorsese än Tarantino.
Visa äldre kommentarer »