Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Once Upon a Time in Mexico


Knarkkungen Barrillo låtsas störta den mexikanska regeringen med hjälp av den korrupta CIA-agenten Sands. Till sin hjälp tar Sands lönnmördaren "El Mariachi". Den tredje delen i Robert Rodriguez trilogi om "El Mariachi".


Originaltitel Once Upon a Time in Mexico
Regissör Robert Rodriguez
Manus Robert Rodriguez
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Willem Dafoe, Eva Mendes, Danny Trejo, Cheech Marin, Mickey Rourke, Pedro Armendáriz Jr, Enrique Iglesias, Marco Leonardi, Rubén Blades
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9303
Filmnummer 15340

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av krufo
Regissören till Once upon a time in Mexico, Robert Rodriguez, långfilmsdebuterade 1992 med El Mariachi. Om en oskyldig gitarrist som tvingas slåss för sin överlevnad mot ett helt gäng med bandit...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2023-03-14
Rodriguez gör samma film en tredje gång. De superöverdrivna actionscenerna är inte speciellt kul den här gången heller. Känner man inte till de tidigare filmerna är den här helt obegriplig också då Banderas rollfigur aldrig förklaras ordentligt, bortom en inledande "fantasiåterblick" men å andra sidan är ju karaktären rätt dum från början så...
Andreas_
2022-02-14
Efter lågbudget succén El Mariachi och sedan uppföljaren, den påkostade, coola och välspelade Desperado så kommer en tredje film av samma regissör, den fruktansvärt överskattade Robert Rodriguez som gjort två intressanta filmer i hela sin karriär och detta är verkligen inte en av dom, detta är så dåligt och tråkigt att om man inte somnar ett par gånger i filmen så gör man det bra...denna film har alltså ingenting förutom mer bra skådisar och mer påkostad budget än dom övriga två filmerna, men manuset är oerhört katastrofalt dåligt och ointressant och trots bra skådisar så spelar ingen av dom, inte ens Banderas en intressant eller cool karaktär längre utan ingen lyckas lyfta filmen alls, utan det är bara rent av kasst och tråkigt rakt igenom, från början till slut...Banderas gör det han ska där han fortsätter sin roll som den coole pistolglade mexikanen, men där han skulle hämnas i tidigare filmer så blir han mer eller mindre utpressad att utföra ett pang pang dåd till och det av den sluge Johnny Depp som kommer in som en riktigt elak CIA agent och visst är han bra i rollen men det blir som ingen utdelning alls, Salma är borta ur bilden och får bara ses i lite återblickar, Mickey Rourke och Willem Dafoe och även Eva Mendes gör entré istället men ingen av dom har något att komma med heller för att lyfta filmen, så många bra skådisar kan tyvärr inte göra manuset bättre och i filmen Desperado så var åtminstone actionscenerna underhållande men det är dom verkligen inte här...det är bara skittråkigt och allt känns bara som en transportsträcka av meningslöshet...riktigt dålig och det enda som håller en svag överkryssad 1:a borta är just skådisarna, så tack vare dom så blir betyget åtminstone en stabil 1:a i betyg
Dele
2020-11-08
Proffsig koreografi och redigering men i övrigt inte mycket att uppskatta. Tråkig och rörig historia som underordnas målet att visa upp snyggt våld. Det skjuts så mycket så att det blir uddlöst och ointressant. Känslan av att less is more dyker upp ganska snart när jag sitter och tittar. Här har det mest blivit more is less.
Rai
2018-12-19
Men Gud vad hemsk! Har jag verkligen kollat på den här smörjan?

2017-11-01
Har sine stunder men Rodriguez prøve å være litt for mye Tarantino uten å lykkes. Manuset er rotete. 2/3
LordKaoz
2015-01-18
Nej, faktiskt riktigt besviken. Komiken blir fel har inget bra med sig i en annars intressant rulle.
Krille80
2014-11-09
Desperado var enligt mitt tycke en cool, snygg actionrulle. Denna fristående uppföljare saknar all den charm man kan finna i den första filmen. Handlingen är otroligt rörig, Robert Rodrigez sabbar för sig själv genom att vilja för mycket med sina snygga actionscener. För få intressanta roller för alla kända skådisar.
amotherscrime
2012-12-17
Johnny Depp (som råkar göra en av sitt livs roller, vilket säger en hel del) och Willem Dafoe räddar denna FRUKTANSVÄRT dåliga film från en 1a. Banderas, Hayek och Iglesias i en action av Rodriguez (Spy Kids....). Det kan inte bli värre.
ClintanTheKing
2012-10-28
Helt okej actionkomedi. Rätt roligt att folk flyger som studsbollar när de blir skjutna.
syltkatt
2012-09-08
Stabil trea, bra skådisar. Gillar inte Rodriguez "överdrivna" action riktigt men å andra sidan är det väl en rätt klassisk stil.
Visa äldre kommentarer »