Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Ondskans hus


Miljardären och nöjesfältsägaren Steven Price håller en mycket annorlunda födelsedagsfest för sin bortskämda hustru. Festen hålls i ett gammalt mentalsjukhus och allt gästerna behöver göra är att hålla sig vid liv över natten. Om dom klarar det får dom en miljon dollar var.


Originaltitel House on Haunted Hill
Regissör William Malone
Manus Dick Beebe, Robb White
Genre Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Geoffrey Rush, Famke Janssen, Peter Gallagher, Jeffrey Combs, Taye Diggs, Ali Larter, Chris Kattan, Bridgette Wilson, Max Perlich
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2212
Filmnummer 197

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-05-03
Avskyr verkligen denna styggelse till film. Så lam och ytlig & skitnödig tönt rulle. Värdelösa skådisar åxå.
KyLLo
2018-01-10
Inledningen är överraskande bra och jag gillar upplägget, men sedan blir den bara sämre och sämre. Många nyare skräckisar har liknande tema, men är sämre filmade. Jag borde nog spana in originalet från 1950-talet också. Freddy vs Jason och liknande har för övrigt filmindustrins idioti att försöka kräma ur ännu mer av filmhjältar genom att köra ned olika kombinationer i mixern. Det är fansen som blir lidande av det och man vet redan från början hur illa resultatet blir.
fattyfinger
2017-04-30
Om man bortser från ett slut som känns haffsigt och larvigt så är det en mycket bra film - otäck och stämningsfull. En gammal goding som alltid kommer att funka för mig.
Stygga-Vargen
2016-10-28
Bra, välgjord, spännande och skrämmande film med bra skådespelare. Stark 4:a.
Merwinna
2016-06-18
Jag hade gillat denna film bättre om de satsat på att göra en parodi fullt ut, på tidigare filmer med samma tema. Men nu visste man inte vad man skulle tro - skulle det vara en "riktig" skräckfilm eller skulle det vara en skojig parodi? Så det blev varken fågel eller fisk. Inte ett dugg spännande eller skrämmande.
cannibalrice
2016-03-05
Jag kanske är lättskrämd, men vissa scener är sjukt otäcka medan andra bara ostiga. På det hela ändå en klart sevärd skräckis.
Mat1az
2015-03-18
Ett tag sedan jag sett denna, helt glömt bort att betygsätta den. När jag hade den på VHS såg jag den flera gånger. Minns att Geoffrey Rush var klockren och den hade en hel del slafsiga scener. Det jag tyckte var läbbigast var när de tittade på tv-skärmen för övervakningskameran och såg den där doktorn. Sämst var specialeffekterna för den där "röken". Filmen lade helt klart ut flera av byggstenarna för dagens moderna skräckfilmer. Det är ingen super bra film i sig, men den har en speciell plats hos mig.
Krille80
2014-11-02
Tycker fortfarande att denna film håller bra klass. Har sett den ett antal gånger och jag tycker inte den blir sämre. Har lite svårt att smälta sättet huset kontaktar och får ihop människorna på. Men annars tycker jag det är en schyst rulle, värd att se.
drsatan
2014-10-09
detta va mej fan det tråkigaste ja har sett på ett bra tag...
Lotso
2014-07-07
I det stora hela en helt okej remake. Verkligen inte i samma nivå som orgianlet som hade atmosfären, mer intressanta karaktärer och en överlag bättre handling och berättarton över sig jämfört med denna. Där jag tyckte berättandet av handlingen blev rätt så rörigt. De är en underhållande 90 minuters sittning med två intressanta/underhållande skådespelare och de är tillräckligt med praktiska effekter för att tillfredsställa gore-fanatikern.
Visa äldre kommentarer »