Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Ondskans spår


Polisen John Hobbes har precis sett till att en seriemördare döms till döden och avrättas, då nya mord, med tydlig anknytning till de tidigare, inträffar. Är det en stor konspiration eller inbillar han sig bara?


Originaltitel Fallen
Regissör Gregory Hoblit
Manus Nicholas Kazan
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Fantasy, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Donald Sutherland, Denzel Washington, John Goodman, Embeth Davidtz, James Gandolfini, Elias Koteas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2422
Filmnummer 2826

Recensioner

Skapad 2019-11-19 av TrueTormentor
Den relativt okände regissören Gregory Hoblit står bakom en historia om en polis och dennes kamp mot ondskan. Hoblit har gjort sig ett namn inom Hollywood med filmer som Primal Fear (1996) och Freq...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-01-17
Jo, men den här vill jag minas som helt okej...
dudson
2022-01-17
ytterligare en serie-mördar rulle från 90-talet då denna genre var KUNG!. Fast denna gång med en övernaturlig twist. Visst funkar Denzel i sin smått virriga/knepiga roll.Tyvär som oftast så spelar han över och blir manisk & stirrig(. Älskar dock inledningen med serie-mördaren som leds till döden, med Stones dänga=Times are on my side heehee#)+ett givet stort cred även till Gandolfinis valross-muchee ")
Bumbi78
2018-12-21
Denzel är inte känd för att göra bort sig och det gör han ej här heller, men storyn skulle slipats till. Första halvan är en fin mystisk thriller medans det sen banar iväg i hokuspokus. Det brunbeiga 90-talsfotot hjälper heller ej till här tyvärr.
Stygga-Vargen
2016-10-05
Väldigt bra, spännande och välgjord film med väldigt bra skådespelare och bra musik. En av Denzel Washingtons bästa.
MaxMackan
2016-07-16
Med nostalgiögonen på är det en fyra. Egentligen är det en trea.
Krille80
2016-01-19
Bra skådespelarinsatser från Washington, Goodman och Koteas. Fotot och klippningen är bra. Man kan dock inte undvika att tänka att detta är en underlig historia. Dels kriminalhistoria, dels rysare med änglar och religion med en ond ande. Kanske just därför värd en titt!
Barneyk
2015-11-09
Platt och förutsägbar och jag vet inte om den är otroligt B eller bara åldrats dåligt men det känns som ett TV-avsnitt av någon 90-tals kriminalare. Ett par snygga småsaker gör den dock absolut sevärd ändå och den bjöd på helt okej kvällsunderhållning. Stabil tvåa. Men hade den hållit bättre kvalitet och faktiskt ansträngt sig för att vara lite smartare hade det kunnat bli en fyra.
chaosphere
2014-07-24
Oj, vad lökigt. Tyvärr, synd på bra skådisar. Känns som att den är gjord 1988 och inte 1998.
Ojhda
2014-06-25
Brukar inte vara sjukt förtjust i mordhistorier med övernaturliga förklaringar då jag vill ha logiska svar på det mesta! Men det fungerar bra här, filmen börjar i relativt lågt tempo men växer och växer, sista 40 minuterna är väldigt bra och slutet är fantastiskt! Det tsmns med Denzel och Goodman i högform gör det till en klar fyra! Väldigt sevärd och intressant film!
Gigi1943
2014-04-02
Den här var verkligen tråkig, somnade efter en stund men kunde se slutet dagen efter eftersom jag bandade. Gillar Denzel, det vr därför jag såg den.
Visa äldre kommentarer »