1.9

One in the Chamber

En erfaren mördare agerar på båda sidorna av ett ryskt gängkrig och blir föremål för en okänd fiende.

Originaltitel One in the Chamber
Regissör William Kaufman
Manus Benjamin Shahrabani, Derek Kolstad
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Cuba Gooding Jr, Billy Murray, Claudia Bassols, Louis Mandylor, Leo Gregory, Lia Sinchevici, Andrew Bicknell

Xeno
2016-09-28
Rent bedrövligt! Hur kunde Dolphan gå med på att göra denna?
2014-03-03
Dyster B-action som knappast levererar det man kanske hoppats på. Spektaklet räddas dock av Dolph vars karaktär är riktigt skön här med olika hattar och skrikiga skjortor. Iaf mycket skjuta om man ej har några krav.
RichardEk
2013-06-29
Action vi har sett förut och action vi lär se på nytt, enligt formulär 1A och utan egentlig finess. Dolph Lundgren gör sitt standardnummer, jovialisk halvpsykopat, som han förvisso bemästrar. Cuba Gooding jr väger lite för lätt jämsides den mer karismatiska Lundgren och är helt enkelt inte en trovärdig expertlönnmördare. Actionscenerna drunknar i den stora actiondjungeln och lämnar inte något bestående intryck.
jonbo
2013-03-13
Usch vad trälig den blir.
kervisch
2013-02-20
Funkar att se
XJR
2013-02-01
Man hoppas att Dolph fick bra betalt som plåster på såren för denna eländiga film, för inte kan filmen ge honom någon boost i karriären. Finns egentligen inget mer att tillägga, som inte redan sagts. Viss action är det, och tycker man det är kul när det skjuts som h-e.. så kan den vara värd en klen 2:a.
Robkiller
2013-01-15
Dolph röjer på och skurkarna dör... men det blir mest avslaget och tråkigt... manuset är enkelspårigt utan humor.. skurkarna är platta och regin är ingen höjdare... nää... det här känns lite väl lågbudget... och var väl inte värst mycket att se egentligen.
Tepesco
2013-01-01
Uppfyller dom förväntningar man kan ha på denna typ av film. En stunds hjärndöd actionfest.
S_Griffon
2012-12-14
Lite lullig story som sagt. I övrigt bra action.
joakimfischer
2012-10-13
Standard b-acion. Riktigt kassa biroller överlag men cuba och dolph skötte sig. Egentligen får man ju vad man förväntar sig... men blir ej godkänt då storyn inte hade nått nytänkande (skulle vilja se en uppföljare dock)