Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Onegin


Den avtrubbade och fientligt inställda Onegin ärver ett gods. Trots sin överlägsna attityd lyckas han bli vän med grannen till godset, Vladimir. Han avvisar den intresserade Tatyana och uppvaktar i stället sin väns fästmö.


Originaltitel Onegin
Regissör Martha Fiennes
Manus Peter Ettedgui, Michael Ignatieff
Genre Romantik, Drama, 90-tal
Skådespelare Ralph Fiennes, Liv Tyler, Toby Stephens, Irene Worth, Martin Donovan (II), Lena Headey, Francesca Annis, Alun Armstrong, Harriet Walter, Jason Watkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 137
Filmnummer 415

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MinotaurKing
2010-08-26
fin film.
jasmin357
2010-08-16
seg o intetsägande,får en tvåa endast för ralph fiennes
Spunks
2010-01-17
Oj, nej vad seg den var. Ville bara spola. Somnade två av tre gånger jag försökt se den. Så om du vill sova är detta ett bra alternativ.
TimBuckley
2009-08-07
(rek 3a) Underbart! Ralph Fiennes påminner mig om varför han är min i just denna sekund faktiska favoritskådespelare. Alltid denna elegant arroganta kyla, alltid denna briljans! Älskar också att Pushkin's verk lyser igenom i denna vackra visuella ådra som filmen flyter fram igenom och att den känns litterär. På den "negativa" sidan så är Liv Tyler oftast perfekt i sin roll, men ibland lite för nutida amerikansk, och visst kunde väl dialogen kanske varit skarpare. Missa förresten inte att Ralph producerat och systern regisserat! Klockren 4a! (+ Felaktig filminfo)
Honeychurch
2008-06-27
Grymt fina locations och stämning, kanske stark 3:a men what the... många bra skådespelare oxå vilket tippade över till en 4:a.
KalleTheodor
2007-11-23
Långtråkig, men vissa bitar är jättebra. Ralph Fiennes och Liv Tyler är skitbra.
cool_sweethear
2007-11-06
^jag köpte den i tjeckien -trodde först att det var den gamla versionen av stolthet och fördom, men sen insåg jag sanningen...men filmen är jättebra^^
Narcissa
2007-03-26
Såg den på en filmkväll för nåt år sen... var inte jättekoncentrerad utan satt bara och informerade sällskapet om hur snygg Toby Stephens är. Men den var väl okej...
The_falcon
2007-02-16
Tänk om Liv Tyler kunde ta nån roll där hon inte behövde vara så ljuv. Lite jävlar anamma gör en glad. Ralph Fiennes är förstås bra, though.
Descartes
2006-11-26
kanske en trea...
Visa äldre kommentarer »