Onegin

Den avtrubbade och fientligt inställda Onegin ärver ett gods. Trots sin överlägsna attityd lyckas han bli vän med grannen till godset, Vladimir. Han avvisar den intresserade Tatyana och uppvaktar i stället sin väns fästmö.

Originaltitel Onegin
Regissör Martha Fiennes
Manus Peter Ettedgui, Michael Ignatieff
Genre Romantik, Drama, 90-tal
Skådespelare Ralph Fiennes, Liv Tyler, Toby Stephens, Irene Worth, Martin Donovan (II), Lena Headey, Francesca Annis, Alun Armstrong, Harriet Walter, Jason Watkins

MinotaurKing
2010-08-26
fin film.
jasmin357
2010-08-16
seg o intetsägande,får en tvåa endast för ralph fiennes
Spunks
2010-01-17
Oj, nej vad seg den var. Ville bara spola. Somnade två av tre gånger jag försökt se den. Så om du vill sova är detta ett bra alternativ.
TimBuckley
2009-08-07
(rek 3a) Underbart! Ralph Fiennes påminner mig om varför han är min i just denna sekund faktiska favoritskådespelare. Alltid denna elegant arroganta kyla, alltid denna briljans! Älskar också att Pushkin's verk lyser igenom i denna vackra visuella ådra som filmen flyter fram igenom och att den känns litterär. På den "negativa" sidan så är Liv Tyler oftast perfekt i sin roll, men ibland lite för nutida amerikansk, och visst kunde väl dialogen kanske varit skarpare. Missa förresten inte att Ralph producerat och systern regisserat! Klockren 4a! (+ Felaktig filminfo)
Honeychurch
2008-06-27
Grymt fina locations och stämning, kanske stark 3:a men what the... många bra skådespelare oxå vilket tippade över till en 4:a.
KalleTheodor
2007-11-23
Långtråkig, men vissa bitar är jättebra. Ralph Fiennes och Liv Tyler är skitbra.
cool_sweethear
2007-11-06
^jag köpte den i tjeckien -trodde först att det var den gamla versionen av stolthet och fördom, men sen insåg jag sanningen...men filmen är jättebra^^
Narcissa
2007-03-26
Såg den på en filmkväll för nåt år sen... var inte jättekoncentrerad utan satt bara och informerade sällskapet om hur snygg Toby Stephens är. Men den var väl okej...
The_falcon
2007-02-16
Tänk om Liv Tyler kunde ta nån roll där hon inte behövde vara så ljuv. Lite jävlar anamma gör en glad. Ralph Fiennes är förstås bra, though.
Descartes
2006-11-26