Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Orion


Orion är ett ungdomskärleksdrama som handlar om Tony som går sista året på högstadiet. Sommaren närmar sig och klassens nya tjej Anna väcker Tonys intresse. Anna, en tjej med sin naiva och oskyldiga syn på livet får Tony att glömma sin egentliga vardag, som en dag blir ett omedvetet bakslag i deras förhållande när Tonys pappa plötsligt kommer ut från sitt långa fängelsestraff. I Tonys liv kliver även Lee in, en dagdrivare med ett gott hjärta som lever på socialbidrag. Tonys och Lees slumpartade träff leder till en stark vänskap som sätter Tony på prov.


Originaltitel Orion
Regissör Elias Kababa
Manus Johan Häll
Genre Romantik, Drama, 2010-tal
Skådespelare Filip Berg, Fortesa Hoti, Victor Linnér, Johannes Brost, Jessica Zandén, Freddy Åsblom, Dogge Doggelito, Samuel Haus, Moa Silén, Kalled Mustonen, Erik Johansson (II), Isabella Löwengrip, Sofia Brattwall, David Boati, Gunvor Pontén, Tommy Sporrong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 64
Filmnummer 85102

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-22
Scenen där David "Lill-Erik" Boati spelar brevbärare är väldigt rolig. I övrigt är filmen bara seg och tråkig.
KyLLo
2016-04-17
Det första som slår mig är att den är amatörmässig. Öppningsscenen känns som en provspelning för Andra avenyn. Men efter hand slås jag av att det finns budskap och en röd tråd. Dock blir det för dramatiskt, pinsamt och smörigt. De flesta rollerna spelas ändå av skådespelare med erfarenhet, åtminstone från ungdomsfilmer/-serier. Huvudpersonerna kan skylta med att ha spelat i samma serie som en Oscarsvinnare.

2014-12-16
Haha. Sämst!
filmfreak1
2014-12-10
David Flamholc-klass på det här alltså!
callusis
2014-12-05
Film kan nog inte bli så mycket sämre än så här... haha
rubarak
2014-03-21
hahHAHAHAHhahahahahahHAHA värre än allt
AlbinWesley
2013-10-23
Det kan vara lätt att känna sympati med amatörfilmskapare. Filmnördar som brinner för sin dröm att göra en film. Då kan man uppskatta verk även om de helt saknar produktionsvärde och så vidare. Så är det inte med Orion. Det känns aldrig som att det finns varesig hjärta eller hjärna i filmen, utan bara som om några sköna snubbar tänkt att "kul med film en sån gör vi!!!". De rutinerade skådespelarna Kohannes Brost och Jessica Zandén presterar okej. I övrigt är det allra, allra mesta med filmen undermåligt uselt. Allt från det filmtekniska till manus och intrig till skådespel och ljudläggning är på bottennivå i nio scener av tio. Jag vill inte hävda att det är världens sämsta film, men inte omöjligt att det är den sämsta jag har sett.
Killmangiro
2012-02-12
Brost, Doggelito och Löwengrip..ok: JAG MÅSTE SE DEN!!