Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Osmosis Jones


Frank är en överviktig djurskötare på stadens zoo som en dag bestämmer sig för att äta upp ett ägg som han tidigare tappat på marken. Vi följer det infekterade ägget ner i Franks kropp. Det ondskefulla viruset, filmens skurk Thrax, blir Franks fall och han insjuknar av den livsfarliga bakterien. Vem skall kunna rädda honom? Svaret är: Osmosis Jones, en orädd vit blodkropp och hans partner, den modiga tabletten Drixoral! Tillsammans tar de upp jakten på det elakaviruset Thrax!


Originaltitel Osmosis Jones
Regissör Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Manus Marc Hyman
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Bill Murray, Molly Shannon, Chris Elliott, Elena Franklin, Chris Rock (röst), Laurence Fishburne (röst), David Hyde Pierce (röst), William Shatner (röst), Brandy Norwood (röst), Ron Howard (röst), Kid Rock (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1077
Filmnummer 2860

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TFJ
2017-08-04
Fruktansvärt ojämn film. Animationsdelen är bra men filmen dras ner av de olustiga och en smula äckliga live-actionscenerna. En svag trea.
AmyTatti
2016-02-15
Den animerade delen i kroppen tycker jag är kul och spännande, men delen med aktörer tycker jag är för dålig, den är sluskig och Frank är inte särskilt sympatisk i hur han behandlar sin dotter, det är inget roligt i det. Så fyra för det animerade och etta för Frank blir en trea totalt, det animerade överväger historien.
yrkeschaufföre
2015-10-19
Det animerade känns som en undervisningsfilm medan den andra delen är mest äcklig och kanske smårolig. Men är inte virusbiten för otäck för barn som gillar trams-äcklet? Men det är ändå en stabil trea mest tack vare röstskådespeleriet.
jingoo
2015-07-07
Oväntat underhållande och lite väl äcklig ibland, men det går nog hem hos barnen. Gillar den påhittiga världen inuti Frank. Själva brottsintrigen med viruset var dock inte särskilt uppseendeväckande.
Krille80
2014-11-08
Bröderna Farrelly gör barnfilm. En lite udda idé trots att de är duktiga på hjärtlig barnslighet. Det fungerar sådär med blandning mellan spel-och animerad film. Bill Murray är dock bra. Perfekt film att använda för att lära elever på mellanstadiet hur kroppen fungerar. Personligen långt från en fulltträff.
Powha
2014-11-07
Rolig, fartfylld och lite äcklig.
8ara90
2011-06-20
Riktigt rolig, stundtals (ganska ofta t.o.m) äcklig film. Chris Rocks röst går alltid hem.
schluff
2009-11-24
bländande story, ursäkta? försök med skitkorkad och uselt skådespel av löjliga och överdrivna karaktärer. det är ju nästan synd om barnen som förväntas gilla detta
GustavH
2009-07-02
Idén är ju smått genialisk. Den spelas ut riktigt bra också; med intressanta karaktärer, en bländande story och Bill Murray är ju alltid Bill Murray. Det som drar ner den från 5:an är att de otecknade partierna tar aningen för stor plats och stundtals blir lite barnsliga.
hermione
2009-04-10
det är sällan som jag inte orkar se klart en film, men det här var verkligen inte min grej.
Visa äldre kommentarer »