Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Agent 117: Uppdrag i Rio


Tolv år efter Kairo är OSS 117 tillbaka för ett nytt uppdrag, denna gång på andra sidan jordklotet, i Rio de Janeiro.


Originaltitel OSS 117: Rio ne répond plus
Alternativ titel OSS 117: Lost in Rio
Regissör Michel Hazanavicius
Manus Jean-François Halin, Michel Hazanavicius
Genre Komedi, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Jean Dujardin, Louise Monot, Alex Lutz, Rüdiger Vogler, Reem Kherici, Pierre Bellemare, Ken Samuels, Serge Hazanavicius, Laurent Capelluto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 147
Filmnummer 74358

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MetalJukebox
2014-08-12
Nu råkade jag göra misstaget att missa att detta var en uppföljare, vet inte hur mycket det påverkar min filmupplevelse. Antagligen inte så mycket eftersom jag inte tänkte på det alls förrän efteråt när jag skulle kolla upp den. Anywho, den var en charmig blinkning bakåt mot spionfilmer men humorn blir väldigt trött, det går mest ut på att Dujardin går runt och svinar på allt och alla och kommer undan med det. Känns som en väldigt förlegad humorstil, alla skämt är extremt enkla och korta. Det finns en viss charm i hans karaktär men varje scen lyckas driva den för långt. Kanske också förlorar en del på att jag inte kan franska och att den eventuellt var dåligt översatt (eftersom jag inte kan franska så vet jag ju inte).
RichardEk
2013-07-08
Ögongodis i samma stil som dess föregångare, och det blir i vanlig stil färgglatt och kontrastrikt, med en lågmäld och rolig Jean Dujardin som den glidande hemliga agenten 117. Det är lite Peter Sellers över Dujardin faktiskt, just kombinationen av slapstick och lågmäldhet (fast Dujardin saknar Sellers förmåga att genom ett uttryckslöst ansikte uttrycka sig). Definitivt värd att se, som en bagatell, men en rolig sådan.
erosagape
2013-04-06
Ser fram mot ettan eftersom denna fick franskkunnige bisittaren att vrida sig av skratt och det var bara att instämma.
hsimpson
2012-08-22
Ingen höjdare. Visst är humorn träffsäker ibland, men precis som Krusty tycker jag att det är alldeles för glest mellan skratten. Ettan var klart bättre.
Krusty
2012-06-27
Ettan är mycket bättre. Tyckde det var väldigt glest mellan skratten i denna.
reckless
2012-05-15
Jean Dujardin med sin enorma utstrålning och svajande ögonbryn förtjänar en film med ett bättre manus .
cluster-
2012-02-29
Helt underbart rolig. :D
Mikrooben
2011-10-29
Osmaklig, men otroligt rolig och vällgjord.
Bumbi78
2011-10-06
Barnslig, sexistisk och rasistisk är bara förnamnet i denna underbart charmiga agentparodi. 60-talet med alla tillbehör speglas riktigt snyggt ocg pricksäkert och Dujardin är perfekt i huvudrollen. Scenen med krokodilen fick iaf mig att gapflabba.
Anserine
2010-05-30
Absurt barnslig, stötande rasistisk, löjligt manschauvinistisk, och alldeles.. alldeles.. underbar. Har svårt att rekommendera en roligare fransk spionkomedi. Har samtidigt svårt att komma på en annan, men ändå.
Visa äldre kommentarer »