Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Oss millionärer emellan


Multimiljonären Ezra Ounce vill starta en kampanj mot "smutsiga" former av underhållning, som Broadwayshower. Han kommer till sina släktingars familjer och gör dem till medlemmar i sin kampanj. Men en släkting, Jimmy, producerar en show med Ezras systerdotter Barbara. Men Jimmy har otur med en finansiär som har gett honom en ogiltig check. Showflickan Mabel, en annan av hans offer, har en idé; att utöva utpressning på Horace, Barbaras far, som hon har träffat förut i en prekär situation.


Originaltitel Dames
Regissör Ray Enright, Busby Berkeley
Manus Delmer Daves
Genre 30-tal, Komedi, Musikal
Skådespelare Joan Blondell, Dick Powell, Ruby Keeler, Zasu Pitts, Guy Kibbee, Hugh Herbert, Arthur Vinton, Phil Regan, Arthur Aylesworth, Johnny Arthur, Leila Bennett, Berton Churchill
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 55570

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2020-01-22
Det finns ingen rapportera fel-funktion på nya FT men heter filmen verkligen "Oss millionärer emellan" på svenska? Omslagstiteln och det sunda förnuftet vittnar om något annat.
Bomkia
2018-01-01
Historien är riktigt rolig, men musikalsekvenserna är på tok för långa. Jag vet att dessa nog är den riktiga poängen med filmen, men de är inget föt mig. 3a.