Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Out for Blood


Den hårt arbetande polisen Hank har blivit lämnad av sin fru, som skriver vampyrböcker, och har börjat ta till flaskan. Hans chef ger honom ett nytt fall med en försvunnen kvinna, samt en uppmaning att skärpa till sig och hålla sig från spriten. Hank går till raveklubben där kvinnan senast befunnit sig, och vem ser han där om inte denna brud? Han följer efter henne och hon bjuder med honom till en fest med löftet om sex, samt ett litet hypnotiskt trick med ögonen. Men vad som börjar som en sexorgie slutar med tänder insjunkna i halsar, rinnande blod och en pistol som gör allt annat än skada. Till råga på allt blir Hank biten av vad som verkar vara Mästaren.


Originaltitel Out for Blood
Alternativ titel As Good as Dead, Vampires: Out for Blood
Regissör Richard Brandes
Manus Richard Brandes
Genre 2000-tal, Skräck, Action, Fantasy, Thriller
Skådespelare Kevin Dillon, Vanessa Angel, Jodi Lyn O'Keefe, Lance Henriksen, Kenneth Colom, Alex McArthur, Ismail Kanater, Jim Ortlieb, Melissa Rivers, Adrian N Roberts, Nick Stellate, Jody Hart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 152
Filmnummer 29192

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2014-11-17
Halvporrig vampyrskräckis på låg budget. Har sina stunder trots att den mest kämpar sin mer än nyttigt korkade story. Lance är alltid sevärd och räddar det som räddas kan och Dillon går runt i samma äckliga t-shirt hela filmen. Funkar att se mitt i natten när hjärnan är frånkopplad.
Xenox
2012-07-11
Ej sevärd.
amam
2012-07-04
Gud, vad 90-tal den kändes. Själva filmen blev däremot mycket mer underhållande om man tänkte sig att det inte är Kevin Dillon som spelar huvudrollen utan att man sitter och tittar på en av Johnny Drama Chases filmer från Entourage. Också kul att det är typ Buffy-vampyrer som de slåss mot.
Robkiller
2011-12-10
Lågbudget vampyrfilm som känns väldigt 90-tal (gjord 2004 dock). Handlingen byggs upp stegvis och scenerna med Lance Henriksen är faktiskt rätt ok. Men resten är knappast sevärt... det mesta är uselt och den blir aldrig intressant, spännande eller skrämmande. Den blir faktiskt bara sämre och sämre ju längre den håller på.

2009-09-09
Nej den här är inget vidare! Ser spännande ut på utsidan. Det enda som är värt är kemin och scenerna mellan Kevin Dillon och Lance Henriksen, som spelade tillsammans i Escape from Absolom. Vampyrerna är skrattretande, det finns inget som ger någon känsla av skräck här. Förutom en liten twist kanske.
FilmGuden
2008-10-16
En ordinär b - skräckiskomedi som försöker vara smart. Småfnittrigt till en början och Lance Henrikssen ger tyngd. Men det är all den lilla potential filmen kan skrapa ihop.
chris_lambert_
2008-06-23
alla vampyrklyschor intryckta i 90 minuters psykoskräck kombinerat med en stencool Lance Henriksen .. stabil etta!
cool_sweethear
2007-11-01
det kändes så himla utdraget alltihopa!! om det är så att vampyrerna aldrig åldras utseendemässigt eller förändrar utseendet -hur mobbad måste inte vampyrledaren ha varit innan han blev vampyr?!! fuck-face.... desstom stör jag mig på fruns baywatch-scener i parken och sättet som hank dricker öl m.m. på!! han lyfter på lillfingret!!! british fag....
karlmats
2007-11-01
Jag som brukar älska vampyrfilmer, men det här sög fanimig *****
Dr.Kosmos
2006-08-23
Vet inte varför jag tog mig igenom hela filmen... förmodligen för att se om den blev bra någon gång... men ack vilket slöseri av min dyrbara tid.
Visa äldre kommentarer »