Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Outbreak - I farozonen


En mycket smittsam och dödlig virusepidemi har brutit ut i en liten stad i USA. Om den inte stoppas kan viruset bli ett hot mot hela landet. Överste Sam Daniel vid U.S. Army Medical Research Institute for Infectious Diseases och hans team skyndar till undsättning, men snart upptäcker de att situationen är värre än de trott.


Originaltitel Outbreak
Regissör Wolfgang Petersen
Manus Laurence Dworet, Robert Roy Pool
Genre Drama, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Cuba Gooding Jr, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Dale Dye, Patrick Dempsey, Daniel Chodos, Leland Hayward III, Kara Keough, Gina Menza, Zakes Mokae, Malick Bowens, Susan Lee Hoffman, J T Walsh
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 25316
Filmnummer 63

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2023-07-10
En ganska bra film med mycket sjuklingar. Tyvärr blir det segt mot slutet och filmen känns mycket längre än 127 minuter.
andmoreagain
2022-12-21
Efter corona så var det ju ”intressant” att återgå till denna film som jag knappt minns att jag sett men ändå hade satt en tvåa, lite slentrianmässigt sådär. Filmen kanske är en stabil två men nu är 90-talet så långt borta att man kan erkänna dess charm och det är snart jul. Den är hyggligt underhållande med alla dess brister exempelvis en övertänd Hoffman. Plus för Sutherland (alltid lika creepy) och Russo!
vonadel
2021-04-29
Ok, då har jag också sett om denna under pandemin. Förvånad över att det inte var någon som hade kommenterat den sen feb-19. Tycker den var sådär. Fångade inte mig direkt. Blev inte ens impad av Hoffman. 5/10
Hengman
2019-02-19
Inte bättre eller sämre än något annat skräp på teve. Trivsam 90-talsstämning.
92axha10
2018-02-25
Inte trolig och den försöker göra för mycket. Måste vi ha en uppenbar skurk. Kunde inte viruset få agera skurk i den här filmen. Sen så självklar måste det vara något slags superdupervirus dessutom.
pungsnigel
2018-01-19
Inte Hoffmans bästa direkt om vi säger så.

2017-10-01
Så herlig intelligensbefriende som bare amerikanske filmer kan være. Men den var hyggelig spennende og apekattene var jo bra. -3.
norenorama
2017-07-23
Kanske inte värd 5a egentligen men detta är en av de filmer jag kan kolla på med några års mellanrum och alltid verkligen gilla vilket få filmer tillåter. Härliga karaktärer, man tycker om att följa med dem om och om igen. Jo, den är fan värd 5a!
gjoob
2016-10-04
Spårar ur mot slutet, där den ena ologiska händelsen följer den andra, vilket drar ned betyget. Hyfsat underhållande ändå.
Bumbi78
2016-03-25
Numera klassisk virusthriller som håller fint än idag. Kanske inte lika spännande som första gången jag såg den, men lika bra. Gedigen rollista, bra spänning och högt tempo.
Visa äldre kommentarer »